Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ elimi kullanamıyorum. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?
A.selam Alabilirsiniz benimde sağ kolum ampute ve ben 20 gün önce ehliyetimi aldım Sağlık raporunuzu alın bi sürücü kursuna kayıt olun iyi günler dilerim...
Eğer bir özel donanım şart olacaksa, yani salt otomatik vites ibareli rapor alınması mümkün değilse, şöyle bir dilekçe iş görür sanırım: Sağ kolumu kullanamıyorum. Tarafıma "vites kolu sola alınmış özel donanıma sahip araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor verilmesini arz ve talep ederim
otomatik fites kullanabilir ibaresi rapor alabilirsen sağda bulunan silecek kolu,marş anahtarı ve el firenini sola alabilirmiyim.Bunun içinde bir ibareye ihtiyaç varmı ? ötv önemli değil.Teşekkürler
kolemen, silecek kolui, anahtar, el freni gibi şeylerin yerini değiştirmek özel donanıma girmez. Bu şekilde değişiklik yapıp otomatik vitesli araç kullanabilirsin teorik olarak. Ama buna uygun ibareli rapor lazım..
Ve bu şekilde aracı vergi avantajıyla satın alamazsın