Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el ve sağ ayaktan, H ehliyeti alabilir miyim? Hangi hastaneyi önerirsiniz?

kemalbaser34

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar

ben %64 sağ el ve sağ ayaktan engelliyim. ama manual arabayı bile kullanabiliyorum
geçenlerde h ehliyeti için İST. kartal lütfi kırdal devlet hastanesine başvurdum ve rapor sonucu araba kullanamaz dio yani h ehliyet vermediler
ama pes etmiyecem şimdi size soruyorum ne yapmalıyım
tecrübeli arkadaşlardan izleyeceğim yolun hakkında bilgi istiyorum
yardımlarınız için sağol ist bu ehliyeti kolayca alabiliceğim bir hastane var mı çünkü izin alıyorum sürekli işimdende olucam

Deneye deneyeyetkili hastaneler'den birinden rapor almaya çaılşacaksını. Bizde doktorlar/bürokratlar vatandaşa hizmet yerine zorluk çıkarmayı iş edindikleri için!!! Avrupa ve Amerika'da iki kolu iki bacağı olmayanlar pilot olabiliyor, bizde hala mıy mıy boş laf ediyor bürokratlar...

Şişli Etfal'i de deneyin bi...

Gittiğiniz hastanede ilk önce ortopediste görünün, baktınız ki o mıy mıy yapıyor, işlemi sonlandırmadan bırakın, başka hastaneyi deneyin...

slm oturan boga ben ortapedik engelliym bana bi tanıdıgımın tanıdıgı sürücü kursu sahibi ve bana h sınıfı ehliyet raporumu özelden alabilirsn ve biz o raporla sana ehliyet veririz dedi bunun bi sakıncası varmı ve ilerde sorun cıkarrmı bana cevaplarsan sevinirim

Arkadaşım bende sağ kol ve ayakta engelliyim ehliyetimi aldım.raporumuda silivri devlet hastanesinden aldım bencede başka hastaneleri dene.

Üst Alt