Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el 5. parmakta tendon kopması var. Yüzde kaç rapor alırım?

ozi78

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben işkazası sonucu sag el 5. parmakta (serçe) tendon kopması hareketsizlik oluştu. 2 kez ameliyat oldum, ama düzelmedi. hareketsiz ve içedogru egik birsekılde duruyor.
ben şunu merak ediyorum: ben hastaneden yüzde kaç rapor alırım?
yardım eder misiniz

saygılar

İş kazasının tespiti yapıldı ve Sürekli İş Göremezlik Geliri bağlandı mı?

Beş parmak da kullanılamıyorsa %30 gibi bir rakam verilir diye tahmin ediyorum. (bkz: İlgili cetvel)

düzeltme

ben sag el yanlız serçe parmakta tendon kopması var demiştim 5 parmakta kopuk degıl yanisadece serçe parmak çalışmıyo onu soracaktım verdiginiz link karışık biraz siz söylerseniz ne kadar özur oldugunu sevinirim saygılar

benim sol el parmakların hiç biri yok %56

kardeş sanırım; 16 Temmuz 2006 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 26230 . oradan eklerden, BALTHAZAR cetvelini bul ve senin özür durumuna göre % kaç geleceğini kendin bizzat hesapla. sadece bir parmağındaki hareket kısıtlılığını bırak Allah korusun parmağın kopsa bile bi etkisi olmaz bence % olarak...

Üst Alt