Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ bacak diz altı protez. Vergi muafiyetli araç alabilir miyim?
benim bir sorum olacak. ben gaziyim. sağa yak dizaltı protez kullanıyorum. raporum var, yüzde 52 h sınıfı ehliyetimde var. ötv indirimli araç alabilirim di mi ?
bu konuda yardım eder misiniz?
evet alabilirsin
resmi gazetede sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerden birine giderek özel tertibatlı araç kullanabilir ibareli bir sağlık kurulu raporu alarak araç alacağın bayiye veriyorsun bütün işleri onlar hallediyor .
altım ankara atatürk hastanesinden dün araç için bayii aradım ötv indirimi için değerlendirilmesi uygundur yzıyo fakat bayii bana yüzde 90 rapor gerekli dedi ne demek istedi onu anlıyamadım
raporda açıkça elden tertibatlı veya özel tertibatlı araç kullanabilir yazmalı başka bir ibare ile işlem yapmazlar çünkü bizim başımıza geldi devletin memuru alıştığı ifadenin dışında bir ifade görünce öldürsen işlem yapmıyor.
%90 özürlü raporu olan kişi zaten aracı kullanamaz aracı başkası kullanabilir.
ve o araca özel tertibat takılmaz ve ötv den faydalanır aracı sağlam biri kullanır
bayiye özel tertibatlı aracı ben kullanmak istiyorum demen lazım ozaman h sınıfı ehliyet ve özel tertibatlı araç kullanır ibareli rapor yeter
slm ben size raporun açıklama kısmında yazanları yazayım. GAZ VE FREN TERTİBATI SOL AYAĞA GÖRE AYARLANMIŞ VEYA ELDEN KUMANDALI ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANMASI UYGUNDUR.