Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ bacağım diz üstünden ampute. ÖTV indirimi alabilir miyim?
sağ bacağım diz üstünden ampute %40 raporum var 'H' sınıfı sürücü belgem var ötv indiriminden faydalanabilirmiyim sıfır araba almak istiyorum bu konuda ne gibi haklarım var veya yok bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..
sevgili onur " gaz pedalı sol tarafa alınmış araç kullanır, h sınıfı sürücü olur " ibareli sağlık kurulu raporu işini görür gibi... hem ötv den hem mtv den muaf olursun. bu arada ehliyetinde kullanılan cihazlar bölümünde ne yazıyor ona bakmak lazım...
gazi bey gaz pedalını kendimizmi aldırıyoruz sol tarafa yoksa buna uygun tasarlanmış araç varmı ? ehliyetimin kullanılan cihazlar bölümünde ''özel tertibatlı otomobil'' yazıyor
onur arkadaşım işin tamam zaten raporun uygun bu raporla ötv siz araç alabilirsin.tertibat işini genelde bayiler biliyor eğer yapmazlar ise site de bu konu hakkında bilgi alabilirsin
Onur, ÖTV-MTV istisnalı araç almak için rapordaki oranın hiç bir önemi yok. Elindeki raporla özel donanıma sahip aracı vergi avantajı ile satın alabilirsin...
Özel donanım dediği de, gaz pedalı sola da alınmış otomatik vitesli bir araçtır...
Bir araç almak için vergi indirimine başvursam rapor oranım düşermi ?
%48 raporum var ve bir araç almak istiyorum..
ÖTV indiriminden faydalanabilirmiyim ?
Rapor oranımın düşme ihtimali varmı ?
(Raporum sağ Diz Üstü amputasyonundan dolayı Sürekli Rapor) Ayrıca 'H' Sınıfı ehliyetim var.
yardımcı olursanız sevinirim..
Onur kardes aynı şeyi sormussun zaten ve yukarda açıklama yapmışlar arkadaşlar.
ÖTV indirimli araç alabilmen için ya ortopedik enegelli olacaksın (özel tertibatlı araç kullanacaksın) ya da %90'ın üzerinde raporun olacak (aracı sen kullanmayacaksın)...
Ötv den muaf araç almak için oranlı bir rapor istemiyorlar onun için tekrar bı oranlı rapor çıkarmana gerek yok. Ehliyet almak için çıkartın H sınıfı ehliyet sahibi olur özel tertibatlı araç kullanır diye elindeki olan rapor yeterli.