Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak bileğimde kısıtlılık var. Manuel vitesli araç kullanabilir miyim?

gg8391

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
raporum engelli araç almaya müsait h sınıfı ehliyet mevcut, sıkıntı sağ bacağımda (sağ ayak bilek hareket kısıtlılığı) manuel vitesli araç kullanabilir miyim???

hareket kısıtlılıgı var diyosun gaza frene basıcan basabiliyonmu

gazı tam olarak kontrol edemyorum bazen,,ama solda bi problem yok..

ozaman otomatik veya sola gaz pdalı koydurcan artı bu konuda cok yazıldı cizildi otomobiller ehliyetler formlardan bulabilirsin

Ben de sağ ayağımı kullanamıyorum. Aracım otomatik ve gazı solda, son derece rahat. otomatik tavsiye ederim.

diyojen öyle diyosun da..otomatik alma şartlarım biraz sıkıntılı..arac olarak ne kullanıyosun

Hyundai accent era

H sınıfı ehliyetin varsa 1600 cc yi geçmeyen her türlü aracı Ö.T.V siz alabilirsin.

rahat kullanamıyorsan ayağını bence manuel vites kesinlikle kullanma .yarın başına bir şey gelebilir başkasının da canını yakabilirsin.allah korusun

Üst Alt