Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ alt ekstremitede sakatlığım var. Araç alımında vergi avantajı..?

Tuncay ERDEM

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%40 Sakatlık Raporum var Sürekli Sağ alt extremide polia sekali..
Yurt dışından araç getirtmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.
Şu an B sınıfı sürücü belgesi sahibiyim. Sorunsuz şekilde araç kullanıyorum..

sorunsuz şekilde araç kullanabiliyorsanız yurt dışıyla niye uğraşasınız ki?

daha ucuza arac almak ıcın sanırım

"özel donanımlı araç kullanır" ibareli rapor alıp sürücü kursuna yazılır ve B sınıfını H sınıfına dönüştürürseniz, evet, özel donanımlı araçcı vergi istisnası ile satın alabilirsiniz.

Ama bunu yapmanızı asla önermem. Hatta, bence deli olmak lazım bunu yapmak için :) Çünkü böyle bir ehliyet demek, o alacağınız araçtan başka hiç hiç hiç bir aracı kullanamayacvağınız anlamına gelir. Ayrıca sizden başka hiç hiç hiç kimse de sizin o aracınızı kullanamaz. Yani, o özel donanımlı araçla evleneceksiniz....
B sınıfı sürücü belgenizin tadını çıkarın derim. H sınıfı sürücü belgesi deli gömleği gibidir...

bulent abı b sınıfı ehlıyetede vergı ındırımı yapmıyorlarkı sıfır arac alırken 10 bın tl ındırım az degıl zaten aracı ben kullanacagım ıcın alacagımdan sorun yok ama parası olan ıcın evet b sınıfı ehlıyet super bu tamamen duygusal :))

Üst Alt