Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sadece kendi yaşadığım yerdeki İş-kur ilanlarına mı başvurabilirim?

veysel21

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Ben Diyarbakır'da ikametgah ediyorum işkurdan başka illerdeki iş başvurusu yapabilirmiyim bilgisi olan lütfen yazsın şimdiden teşekürler.

Hayır anca calışmak istediyiniz şehire gidip ikahmetgah alıp işkura başvurup anca öle

Adresi aldıktan sonra işkurda zaten kaydım var hemen o işe başvuru yapabilirmiyim?

İşkur kaydınızı da geçmek istediğiniz ile almanız gerekli. Örneğin ben İstanbul - Maltepeden Beylikdüzüne taşındım buradaki işlerden alım bilgisi gelmesi için kaydımı buradaki işkura gidip yeniledim.Bazı işyerleri işe girerken işkurdan kağıt istiyor ama eğer bildiğiniz iş varsa işkur kaydınızı yenilemenize gerek yok adres değişikliği yapıp direk başvurabilirsiniz işe.İkhametiniz önemli eğer işkur kaydınız varsa sorun yok

Üst Alt