Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sabah geç kalkanlar çabuk yaşlanıyor..

hüseyin19

Üye
Konular
165
Reaksiyonlar
0
Cildinizin sarkmasını engellemek istiyorsanız erken kalkın
vucudunuzu soğuk su ile temas ettirin...gece geç saatlere kadar çalışışan vucut ısınır..ısınan maddeler genleşir..birde buna midenin iç organların çalışmasını eklersek gece geç saatllere kadar vucut mesai yapar artık maddeler bir an önce vücuttan atılmalıdır..düşünün bu zararlı maddeleri sabah 10 -11 de atan kişi zaten günü yarılamış ve vücüdü sarkık bir halde bırkmış olur..erken vücudun boşalması ve soğuk suya teması deforme olan cildi tekrar toparlayacaktır...sadece soğuk su ile cildiniz gençleşecek kozmetiğe binlerce liranız gitmeyecektir...
haydi bakalım erken kalkmak, hayatı yakalamaktır...

Çok doğru sabahları erken kalkınca insan kendini daha iyi hissediyor. Geç kalkınca bir uyuşukluk, halsizlik oluyor. Bilgiler için teşekkürler.

niye güzel şeyler zararlı olur ki:(:(:(

ooo ben çok şanslıyım baya genç kalacağım:D

sadece yaz tatilinde bazen:(geç kalkılıyorsa ne olur...

:) Yıllara meydan okuyacağım

geç kalkan insanın psikolojisi de içindeki artıkları atamadığı için çok fenadır...:cool:

ben de genelde erken kalkıyorum genç görünmemi onamı borçluyum acaba;);)

Güneş ışıkları ve ultraviyole ışınları cildi yaşlandırır.. Dünya yaş ortalaması en düşük ülkeler güneşi en dik gören afrka ülkelerinde yaşam ortalaması 44-52 dir..ayrıca alkol ve sigara vücut gözeneklerini fazla açtığından sarkma meydana getirir..
Güneşte kalmak bir çok gizli hastalığı ortaya çıkarır...

:))))))))))sense yazın yaşlanırsın kısmına çok güldüm ..pekiii...erken kalkacağım söz

insan ömrünün 3/1 i uykuda geçiyor...yaşanmadan yaşlanarak...erken kalkın..ömrünüz uzun, fiziğiniz düzgün kimyanız süper olsun:)

kerata mı yoksa keraat vakti mi.:eek:.bilmiyom ama gecenin yenildiği, karanlığın ,aydınlığın kılıç darbeleriyle öldüğü vakitler en güzel vakitlerdir yağmur..:)

hım demek ki doğrusunu yapıyorum güzel paylaşım için teşekkür...

bulut25;

Tabiiii gece yarılarına kadar burda takılırsan çabuk yaşlanırsın:rolleyes::D

bulut25;

sen de kül kedisi oyununu oynamalısın:) ben gibi:)

sahurda mutlaka yüzünüzü söğuk suyla ovun bol bol su ile..bu sizi dinç ve ruhen mutlu kılacaktır...

hüseyin19;

sahura kadar uyumayın sahurda yatın akşam ezanı allahuekber deyince kalkın. ramazanın nasıl geçtiğini anlamyıcaksınız bile:))))

öyleyse yaşamaya ne gerek ecel..tam ismine göre bir hayat..:)

Arkadaşlar bu aslında kişilikle alakalı bir durummuş biliyormusunuz.Geçen günlerde bi psikoloji programında izlemiştim.Bazı kişiler gece yaşayıp gündüz uyuyan gruptanmış ve bu kişiler günün yarısından sonra daha yaratıcı oluyormuş.Diğer kişi grubu ise gece uyuyarak gündüz yaşayan kişilermiş.Bunu izlemem beni çok mutlu etti ve kendimdeki bi anormallik gibi algılayıp üzüldüğüm ve gece uyumak için kendimi boşuna paralamış olduğumu anlayarak sevindim. yarasagillerden olduğum için üzüntü duymuyorum artık :) :)

doğum zamanı ile direkt ilgili olduğunu söylemişti doktorum. gündüz doğanlar gündüz insanı gece doğanlar gece insanı oluyormuş ''seker kiz'' in dediği gibi aktivite zamanları da ona göre oluyormuşş.

İnsan vücudu öyle olağanüstü programlanmış ki günün her saati farklı salgılar üretmekte , ben bu yüzden biyolojik saatimize uyum göstermekte fayda var diyorum .

Mesela bizleri kanserden koruduğu bilimsel olarak ispatlanmış olan melatonin hormonu gece 23 'den sonra uykuda ve karanlık ortamda salgılanıyor . Lösemili ve kanserli çocuk sayılarının artmasından sonra yapılan araştırmalar sonucunda ailelerden çocuklarını kesinlikle karanlık bir ortamda yatırmaları isteniyor.
Hücreleri koruduğu için elbette bu hormon gençlik iksiri olarak da tanımlanabilir :)

Sabah erken kalkan ,kesin geç kalkanlardan daha fazla günü yaşıyor..hayatın tekrarı yok zamanın her saniyesi önemlidir.

Geç uyanmanın zihin ve bedenimizde tahribata neden olduğu bilimsel araştırmalarla kesin olarak tespit edilmiştir. siz daha geç kalmaya devam edin...:)

Teşekkürler Hüseyin kardeşim bu yararlı ve güzel bilgileri bizimle paylaştığın için. :)

Üst Alt