Yıl 2006 aylardan ağustos.16 ağustos gecesi bir kabus ile uyandım.sağ gözümün içinden böcekler çıkıyordu.korktum.uyuyamadım.sabah işe gittim.yazmam gereken raporları yazdıktan sonra atölyeye inip çalışmaya başladım.elimdeki tornavida ile bir pistonun üzerindeki keçeyi çıkarmaya çalışırken bir anda tornavida keçeden kurtuldu ve sağ gözüme girip çıktı.o an işte O AN'dı.o anda gözümü sonsuza dek kaybettiğimi anladım.kendi kendimi kör etmiştim.hastane ameliyat ve sabahı kontrol.doktora görme ihtimalimi sorduğumda gözünün düşmemesine dua et,görmeyi unut cevabını aldım.17 ağustos birçok kişi için kara bir gündür.artık bende o kişilerin arasına katılmıştım.sağolsun şimdiki oğlumun anası eşim beni o halimle de kabul etti.kazadan 3 gün sonra doğum günümdü.ve 10 eylül de nikah tarihim. (( nikahı ne olursa olsun ertelemedik ve evlendik.2 yıl sonra göz tansiyonu sonucu görmeyen göüzm alındı ve protez göz takıldı.şimdi gözüm görmese de çok şükür artık insanlar bana garip kesik bakışlar atmıyor.biri bana dikkatli baktığında gözüme bakıyor düşüncesinden kurtuldum.artık biri bana dikkatli bakıyorsa bana bakıyordur diyorum )