Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal özürlü olanlar öğretmen olabilir mi?

• Konbuyu başlatan ilimogren
  • Başlangıç tarihi
I

ilimogren

herkese selam........

ben elk öğretmenliği mezunuyum 3 yıl psikiyatri tedavi gördüm %15 işitme ve %35 psikiyatri engelliyim raporum süreli çalışabilir yazıyor acaba meb de özürlü öğretmen olarak baş vurabilir miyim.
2010 da ruhsaldan özürlü olupta öğretmen olan var mı.

beni bilgilendirebir misiniz lütfen

memurluk

hastalığınız nedir ona göre yazalım

memurluk

korkma olursun allah yardımcın olsun zor bi hastalık bendede var % 72 okb ilaçlarına devam et ayrıca okb ler dünyada zeki insanlar arasında imiş bilim adamları öyle söylüyo RAHAT OL ÖĞRETMEN OL KORKMA

Hüseyin bey, olabilirsiniz büyük olasılıkla. Bunun için tek şart, "çalışabilir" ibareli bir rapor almanızdır.
Tedavi gördüğünüz hastanede doktorunuz bu ibareli rapor alıp alamayacağınızı bilir... Siz de ona göre hareket edersiniz. Yeter ki siz öğretmenliği yapmak konusunda sıkıntı yaşamayacağınızdan emin olun.

yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana bilgi verin

ben geçen sene işitme ve psikiyatriden %62 sürekli olarak rapor aldım eğer kpss ile öğretmenliği kazanırsam benden sağlıklı rapor istelerse nasıl sağlıklı rapor verebilirim ayrıca bu raporru iptal edip yerine sağlıklı rapor alabilirmiyim lütfen yardım edin yeni rapor alabilirmiyim çünkü tedaviye cevap vermeye başladım eğer iyileşirsem nasıl sağlıklı rapor alabilirim

Kpss ile yapılan atamalarda sağlık raporu istemiyorlar artık. O konuda içiniz rahat olsun. Özürlü personel alımıyla atanmak konusunda ise raporunuzda '' çalışabilir'' ibaresinin olması iyi olacaktır. İnşallah her şey gönlünüzce olur...

mayıntarlası;

kpss ile atananlara sağlık kurulu raporu isteniyordu.hangi tarihten beri istenmiyor bu konuya açıklık getirebilirmisiniz.

Benim net olarak bildiğim, kendi mezuniyet dönemimden itibaren olduğudur. 2009 Ağustos atamasından itibaren yani. '' Türkiye'nin her yerinde, tüm iklim şartlarında çalışabilir.'' şeklinde bir rapor istenmiyor. Sadece tercihlerini bildirirken sağlık sorununun olmadığına dair bir yazı imzalanıyor. Resmi bir şeye dayandırarak açıklama yapamadm belki; ama eminim bu durumdan.

mayıntarlası;

bende şimdi biraz araştırdım. Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair sağlık durumu beyanı imzalıyormuş memeur adayı.....ama her kurum buna dahil mi bilemem

Evet, o kadar sadece. Ama dediğiniz gibi her kurum için geçerli mi ben de bilmiyorum. Öğretmenlik için olduğunu kesin biliyorum.

Üst Alt