İnsan kendi kendinin doktoru olmalıdır sözüne çok inanıyorum..Günümüzde karamsarlığa düşmeyen insan yoktur herhalde.. Bende çok sık karamsarlığa düşerim herşeyden herkesten vazgeçerim içime kapanırım asabileşirim en sevdiklerime bile tahammül edemem o anlarda...
Sonra birşey olur çok küçük bir kıvılcım biranda geçer karamsarlığım yeniden sarılırım hayata amaaaa işte bu çok yoruyor insanı kararsız ne istediğini bilmeyen bir insan gibi hissediyorum kendimi o zamanlarda..Sorguya çekiyorum kendi mi neden böyleyim diye haydaaaa sil baştan
Bir küçük karamsarlık dahaaa sonrasında...
Kendime kızarım ayarsızsın sen kzım ayyarsız diye..
Çünkü bir ortası yok yaşadığım duyguların ya çok mutlu ya çok karamsarım..
Hayat zor İnsan olmak dahada zor..
sanki yaşanan her acının yada her mutluluğun bir sonu yokmuş gibi kendimizi yoruyoruz bitiyor işte bir yerde kendimizi harap etmeye gerek yok ki..
Ben kendimi karamsarlığa düştüğüm zamanlarda bu düşünceler ile iyileştiriyorum..Geçer geçeer daha öncekiler gibi buda geçeer takma kafanaaa diyorum..
Veee karamsar olduğum zamanlarda fazlasıyla saçmaladığım için utanç duyuyoruum..
Onun içinde zaman zaman karamsarlağa düşeceğimi anladığımda amman haaa sakın bak sen çok saçmalıyorsun karamsarlaştığında duuur orda karamsarlaşma diyorumn kendi kendime..
Ben kendimle ve kendimce sorun olan şeylerle dalga geçerek kurtuluyorum karamsarlıktan ..
Öyle işte..