Üniversite ogrencisiyim 2 sinifim. 1-2 ay önce televizyonlarda üniversiteye okuma siniri geldiğini duydum. Haberi alınca çok fena yikildim. Girdigimiz sene böle bir sınır yoktu bizde hep yattik tabi . Psikolojik anlamda resmen bunalimdaydim bi gün baş ağrısı ve 38 derece ateşim vardi. 1 hafta boyle devam etti aşırı yorgunluk vardı. Dikkat ettiğim şey kafayı derslerden kaldırıp eglenince halsizlik die birşey kalmıyordu. Yorgun uyaniyodum hep eklemlerm fln sanki atesim var gibi agriolardi. 1 hafta böle geçtikten sonra 1 sabah uyandigimda sağ sol el ayak bilekleri parmaklarimin sadece orta eklemleri dizlerim kalcam ağrı ve şişlik içinde uyandım. Ellerimi sıkı bir şekilde yumruk yapamiyordum. İnterneti açtım aklıma ilk akut romatizmalı ateş geldi ama arastirdikca romatoid artritten endişelenmeye basladim . Romatoid artritte sabah tutukluğu yazıyor fakat bende sabah tutukluğu die bise yok günün her saati biraz biraz agriyor ve hep sisler.Ağrı yok denecek kadar az elime ağırlık alirsam agriyor tabi.Dizlerimin üstündeki kaslari sert calistirisam yanmaya başlıyorlar 4-5 sn agriyorlar. Vücudumdaki resemen bütün eklemler etkilenmiş gibi sadece omuz ve ellerimdeki parmakların uç kısımdaki ve parmak dibindeki eklemler normal. Atesim geceleri 38 lere çıktığı oluyor. Ayrıca son 5 ay protein tozu kullanmadan hergun ağırlaştırılmış vücut geliştirme yapiyordum . Skolyozum var ve iyi geliyor. Bu romatoid artritmidir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?