Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğim kadarıyla yok ama eger sıfır aldıysan kutusundan cıkan patch/yama ile tamir edebilirsin, ama dikkat et cunku bazen illa delik patlak olmasada zamanla asınan kaucuktan yavas yavas da olsa hava kacırıyor.. denemedim ama eger yamalardan elinde yoksa havalı yatak yaması kullanabilirsin yada bildiğin sanayide ki bi lastikçiden yardım iste..
aynen oyle oluyor, su blacklight denilen mavi floransla birde sansını dene.. yada teker teker asındıgını dusundugun hava keselerini tükürük dicem ama tukuruk yetmez,sabunlu su/deterjan vb kullanarak kontrol et.. insallah işe yarar..
Mindere çok fazla hava basoın ve su dolu leğende öyle kontrol edin. İlla ki vardır bir delik veya deformasyon.
O yeri bulduğunuzda kaçak yapan yerin yakın ve o hücrenin tüm minderi gösterecek şekilde resmini çekip buraya koyun. Sorunu birlikte çözebiliriz...
Havalı yatağı her hücresini saga sola egmek gerekiyo ben böyle buldum.
havalı yataktan küçük bir parça kes dışarıdan bir yapıştırıcı (502 olabilir) al yapıştır.
(Bu söylediklerim havalı minder ile veya havalı yatak ile gelen yama yok ise)