Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rivotril'i tolerans gelişmeden ne kadar kullanılabilir?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2 haftadır rivotrilin muadilini kullanıyorum . İnanılmaz yardımcı oldu bana. Tekrar hayata döndüm. Acaba rivotril tolerans gelişmeden yani şu an 2 mg kullanıyom akşamları ve kullandığım sürecede bu mg de kalmak istiyom ve bu durum yani tolerans gelişmeden ne kadar daha kullanabilirim maksimum bilgisi olan yazabilirmi acaba

mehmet_ea arkadaş rivotrilin muadili hangi ilaç, onların etken maddesi farklıdır ,ben 8 sene rivotril kullandım önce çeyrek ile başladım sonraları 2 tane uyutmadı ,zate yazmadılarda ,ama merak ettiğim rivotrilin muadili hangi ilaç

Piyasada rivotril yokmuş onun yerine rivoclon veriyorlar. Aynı etken madde. Klonazepam. Ben bacaklarımdaki kasılmayı azaltması için yıllardır çeyrek olarak kullanıyorum.

Rivotril yada rivoclon (Klonazepam) uzun vadede çok zararlı bir ilaç nereden biliyorsun dersen babamdan , amcamdan. 2008 den beri kullanan biri babam dönem dönem kullanmadı kullandırmadım elimden geldiğince. Torbacıların roj diye sattıgı ilacı olabildigince kullanmamaya çalışın. Cesaret hapıdır zira.

Rivotril uzun vadede kinci yapar geçmişte yaşadığınız sorunları sorunlu kişileri düşünür durursunuz. Kavga dan çekinmezsiniz. Yüksek dozda cesaret verir. Herşeyi yaparsınız ama ilaç etkisi geçince bi çok şeyi hatırlamazsınız.

Amcam da bu ilacın verdigi cesaret ile kendine hiç iyi şey yapmadı yazmasam daha iyi... Sadece sara hastası oldugu halde doktorlar yazmış. Yıl 2003 .

Ek olarak karaciğere de zararlı fazladır

Uzun süre rivotril şuanki adıyla rivoclon kuşlanmış ve hala kullanan biri olarak tolerans geliştirmen için 1 2 hafta yeterli. Potent bir benzodiazepin olduğu için uzun dönemli kullanmamalısın bırakması da zordur. Her gün kullanmak yerine gün aşırı ya da haftada birkaç kez kullanarak tolerans gelişimini düşürebilirsin.

Üst Alt