[SIZE=6][FONT=arial black] [/FONT][/SIZE]Rivotril Tablet Arkadaşlarr bu ilaccı size uyarmak icin yazıyom ben 14 yaşımda başladım bu ilaca keşke başlamassaydımbu ilaç yeşill recete y le yazılıyo bırakması imkasız şimdi 19 yaşındayım dahada bırakamıyom eroyinden beter size onu söyleyim bagımlılık yapıyo size tek tavziyem başlamayın arkadaşlar.
bu ilaça başlarsan mezara kadar.
uyku çok yapar .
yarım utarsın sonra 1re çıkarsın bi ara bakanlık bu ilacı kestiydi tabi benimde biti 1 gün yutmadım yata düşdüm 2 güncükünü intar aklına giriyo sonra mecbur sabretim ama olmadı hasteneye düşddüm resmen kendimi öldürcem sonra babam mecbur bakanlı aradı 1 kutu yoladılar yutunca kendime geldim sonra firmayla anlaşmılar piyasaya sürdüler.
o ilaçı bırakan varsa banada tavsiye etsin
bu ilaça başlarsan mezara kadar.
uyku çok yapar .
yarım utarsın sonra 1re çıkarsın bi ara bakanlık bu ilacı kestiydi tabi benimde biti 1 gün yutmadım yata düşdüm 2 güncükünü intar aklına giriyo sonra mecbur sabretim ama olmadı hasteneye düşddüm resmen kendimi öldürcem sonra babam mecbur bakanlı aradı 1 kutu yoladılar yutunca kendime geldim sonra firmayla anlaşmılar piyasaya sürdüler.
o ilaçı bırakan varsa banada tavsiye etsin