Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Risperdal ve Akineton kullananlar spor yapabilir mi?

ahmet311

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Bu ilaclari kullaniyorum evde barfix filan cekiyom ama hic spor yapmasam bile sürekli yorgunluk ve halsizlik var sizde ayni sorunu yasiyormusunuz yoksa bi porblem olmadan spor yapabiliyormusunuz ne gibi yan etkileri var sizde gözlemlediginiz bu konudaki dusuncelerinizi merak ediyorum

Ben Rispeldal kullandım berbat bi ilaç bende intihar düşüncesi yapıyordu şu anda ketya 300 mg sabah akşam kullanıyorum çok uyku ve usengeclik yapıyor Bence kullandığın ilaçlar sporunu etkiler ama pes etme bırakma sporuna devam et

Şamil67

Kesinlikle etkiliyor ama elimden geleni yapiyorum aylardir ugrasiyom tekrar sayimi arttirmak icin 6 dan 12 ye ciktim ama kaldim bi iki ay daha ugrasacam yani kışa dogru ya birakacam ya devam

Bende risperdal kullanıyorum. Bu ilaç testosteron düşürüyor , kas gelişimini olumsuz etkiler. Cinsel hayatıda etkiliyor bu ilaç,

solian daha gelişmişi ben parkta bile yürüyüş yapmaya üşeniyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum

Son düzenleme:
Risperdal atipik bir antipsikotiktir ve yan etkileri oldukça fazladır. Uyku hali, yorgunluk, sersemlik vb bunların başlıcalarıdır. Ayrıca ekstrapiramidal yan etkileri için akineton da kullanıyorsun. Sıkıntı yaşaman çok doğal.

Concerta
Evet yorgunluk oluyor surekli baska ne yan etkileri var bilmiyorum bide cinsel yonden etkiliyor bildigim bu var en cok etkisini gordugum yan etkiler bunlar

Üst Alt