Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault plan ya da ford balon ödeme hakkında deneyimi olan var mı?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
İyi günler, ben ötv indirimli araba alacağım fakat kredi konusunda biraz kafam karışık. Yani klasik ödemi ile 40000 tl çekince 16000 tl fark biniyor ve 56000 tl ödüyorsunuz ama renaultda plan diye birşey varmış sistem şöyle anladığım kadarıyla mesela bir araba seçiyorsunuz diyelim araba bedeli 100000tl 30000tl peşin verip geri kalan paranın yani 70000 tlnin %70 ini 36 ay vade ile ödüyoruz yani 49000 tl 21 ise kalıyor kenarda. yani 1400tl 36 ay ödeniyor deniyor ve 36 ay sonunda kalan 21000 tl 3 şekilde sizden alınıyor ya peşin verip borcu kapatıyorsunuz ya tekrar kredi çekiyorsunuz yada elinizdeki arabayı verip yeni bir plan oluşturup onu ödüyor ve arabayı yenilemiş oluyorsunuz (bu bize olmuyor yani 5 sene şartı var).
Şimdi anlatılan bu fakat bu şekilde engelli olup araba alan varmı yani bu koşul normal alımda engelli için şöyle olması lazım:
diyelim ki planla alacağız ve %50 lik dilimde almak istiyoruz yani kadjar 1,5 edc şanzuman cam tavan kendi park özelliği falan 120000 tl. ötv indiriminden sonra (ha bu arada renaultun sitesinde engelliyseniz sadece aracın üzerine kdv ödersiniz başka birşey ödetmiyoruz diyor yani plaka ruhsat tescil falan)
Gerçekten çok karışık bir konu fakat engelli olup plan kullanan yada balon ödeme yapan varmı nasıl oluyor bir anlatabilirmisiniz. Ben anladğımı anlattım ama görüyorsunuz anlamamışım galiba...

Bu şekil alınmıyor galiba cumartesi gidecektim işim çıktı malesef hala öğrenemedim telefon ederiz artık

Üst Alt