Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rehberlik araştırma merkezine yeni raporu ibraz etmek zorunda mıyım?

sevginur

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]merhaba.bir sorum var raporum yenilendi oranı da yükseldi maalesef.Rehberlik Araştırma Merkezindeki hastaneden 2009 da aldığım %40 raporum ile senede bir defa RAM raporu almaktayım ve bu rapora istinaden 1 yıl süre ile özel eğitim ve rehberlik merkezlerinde fizyoterapist ile birebir tedavi görüyorum.Milli eğitim kaynaklı ve haftada 2 gün 45 dakikalık bir fizik tedavi bu.rapor oranım yükseldi ve ben bu yeni raporu RAM a vermeyi istemiyorum. bu benim için sorun teşkil eder mi[/FONT]

sevginur

Ram dan yararlandığınız eğitim/destek konusunda değişiklik olabileceği için her hangi bir resmi denetim veya yazışma Ram dan bilgi istenirse arada çelişki olacapı için sorun teşkil edebilir.

Üst Alt