Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rehabilitasyon merkezi açabilmek için gerekli olan şartlar nelerdir?

kamile

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Konu ile ilgili yardım ederseniz çok sevirim. Rehabilitasyon merkezi açmak için neler gerekli. Ne şartlar aranıyor, nerelere başvuruluyor ve devlet desteklemesi varmı. Yardımcı olursanız sevinirim. Ilginize şimdiden teşekkürler....

Sayın kamile,

Rehabilitasyon merkezi açmak için MEB web sitesinden (T.C. Millî Eğitim Bakanlığı) Özel Öğretim Kurumları genel müdürlüğüne girerek bu konuda yayınlanmış tüm yönetmelik ve genelgeleri okuyunuz.

Ayrıca MEB standartlar yönergesinde istenilen şartları da bulabilirsiniz.

Ancak, şu anki koşullar altında bir yer açmanızı hiç bir şekilde önermem... Elinizde avucunuzda olan paradan da olursunuz. Devletin veliler adına ödediği bir ücret var ancak şu anda maliyetleri dahi karşılayabilecek durumda değil.

Bir rehabilitasyon merkezi açmayı çok istiyorsanız çok sayıda devretmeye çalışan var. Onlardan birini devralabilirsiniz.

Vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkürler. önerilerinizi dikkate alıcam. Ben bursadan yazıyorum burada Görme engelliler için bir rehabilitasyon merkezi yoktu o yüzden düşünüyordum ve araştırmasını yapıyordum. Ama duyguğum üzere bi tane açılıyormuş o yüzden şimdilik vaz geçtim.

oğlumu gönderdiğim rahabilisyon merkezinde çok iyi ilgilenilmediğini ve çoğu ailenin çocuğunun alınmadığı halde imzalarının alındığını duyuyorum.artvin gibi biryerde bi tane merkez olması hepimiz için üzücü.keşke daha iyisini açan olsa

Üst Alt