Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reflüye Ne İyi Gelir ?

saglikkanser

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Neredeyse her üç kişiden birinin reflü ile başının dertte olduğunu biliyor musunuz ? Hızlı ve yoğun yaşam temposu, stres ve katkılı beslenme reflü gibi mide hastalıklarının artmasına neden olmaktadır.
Reflü mide ile yemek borusu arasındaki kapakçığın esnemesi veya zarar görmesi sonucunda midedeki besinlerin (bu besinler midenin asitli sıvısı ile karışık oluğu için tahrip edici özelliği vardır) yemek borusuna kaçmasıdır. Akşam yemeklerini erken yemek ve öğünlerde fazla yememek basit ama etkili çözümlerdir. Gece yatarken reflü sancısı peydah olduysa yastığınızı yükseltmeniz iyi gelecektir. Hala geçmiyorsa kusmak iyi gelecektir.
Kaynak: Reflüye ne iyi gelir ? | Mide Ağrısına Ne İyi Gelir

Ben 25 yıldır reflü hastasıyım bir çok uyguladığım tedavilere rağmen düzelmedi ve hapla yaşıyorum diyebilirim, mide de fıtık olduğu için asit sürekli geri kaçıyor bu nedenle asitin zararını önlemek için mide koruyucuları kullanıyorum artık endoskopi çektirmekten diyet yapmaktan bıktım ben bir gün proton pompası dedikleri Lansor, ikinci gün ise Renie tablet kullanarak tam 25 yılı geri de bıraktım şimdilik bir sıkıntı yok ama bu Lansorun sanırım uzun süre kullanmada yan etkileri de var bende bağırsakla ilgili sıkıntılar var ben ona bağlıyorum ama yapacak başka bir şeyim yok ilaç kullanmaya devam ameliyat olmak istemiyorum doktorlarda önermiyor bilmiyorum bendeki duruma göre söylüyorum ha bazen ilaç bulamadığımda midem yandığında sert sulu bir elma yediğimde yanmam hemen geçiyor kimisi süt iç der ama süt daha çok yakıyor

eger temin edebilirseniz gano kahve 3 ü 1 arada var. Gano excel firmasının reishi mantarından ürettiği bir kahve çeşididir. ben gano excel in sivilce için sabununu kullanmıştım -hala daha kullanıyorum- cok iyi geliyor cildime ... siz de eger reflü için çözüm arıyosanız mutlaka deneyin derim organik ve yan etkisi yok. kesinlikle ilaç değil gıda takviyesidir. reklamlarda sıkça gördüğümüz pharmaton gibi..

Üst Alt