Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun aslı bende yok. Sosyal hizmetler raporun aslını istiyor. Ne yapmalıyım?

azad21

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
2008 yüzde 80sürekli ağır engelii raporum var. sosyal hizmetlerden eve geldiler raporun noter onaylısını istiyorlar aynı zamanda 2022 dende maaş alıyorum. sosyal hizmetlerdeki raporumun aslı gibidiri var ellerin de notere gitim aslının fotokopisini çek baş hekim onaylı ve tarih at dediler öyle işlem yapalım dediler sosyal hizmetlerde raporun aslını istiyorlar ne yol izlemem lazım? raporun aslı bende yok

Sosyal hizmetlerde raporun aslı gibidir onaylısı ellerinde varmış o rapor noter onaylı ise onay numarasıyla tekrar çıkartabilirsin noterden, elinizde hiç rapor yoksa raporu aldığınız hastaneye dilekçe yazarak raporun aslı gibidir onaylı nüshasını talep edebilir ve onu çoğaltarak bir nüshasını da sosyal hizmetlere vererek sorunu çözebilirsiniz.

rapor 2008 e ait

Renkli fotokopi noter kabul edermi

Noter renkli fotokopiyi kabul etmez aslı ya da aslının aynıdır onaylı bir nüshası olmalı, geriye tek yol kalıyor hastaneye dilekçe vereceksiniz o da olmazsa yeni rapor için müracaat edeceksiniz.

@azad21

Sosyal hizmetler Neden böyle bir noter işi çıkarmışlar İnanmıyorlar mı Lütfen bilgi verir misin?

Acaba bu herkese mi uygulanıyor? Eski tarihli raporları olanları mı uygulanıyor?

Arkadaşlar merhabalar.
Engelli sağlık kurulu raporumu kaybetdiğim için hastahaneden aslı gibidir tastikli, imzalı raporunu aldım. Bu raporla engelli öğretmen atamalarında başvuru yapabilir miyim? Aslıni mutlaka isterler mi. Yoksa tekrardan heyete mi girmem gerek.

Aslıgibidir diye kaşe vurcak başhekim tabi gerçeğini görünce vurur aslıda olcak beraberinde.kaybettysen yeniden heyete grceksin

Üst Alt