Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yenilediğimde vergi indiriminin devamı için nasıl bir prosedür uygulamalıyım?

msevinc53

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhabalar,
Özet geçmek gerekirse 3 yıllık raporum vardı eylül ayında bitecek yenileme basvurusu yaptım ve suanda güncel 2 yıllık raporum var. Vergi indiriminden yararlanıyordum şimdi yenilediğim için nasıl bi sürece girmem gerek tekrar evraklarla vergi dairesine gidip yenileme mi yaptıracağım onlinedan bu işlem oluyor mu bilgisi olan veya bu süreci yaşayan biri aydınlatırsa çok sevinirim.
İyi günler dilerim.

@msevinc53, Raporunuz süreli olsa da vergi indirimi süresiz olabiliyor. Vergi indirim belgenizde herhangi bir kontrol şerhi var mı?

Merhabalar.

Benim %59 süresiz VERGİ İNDİRİM VAR
Sgk girişim 2005
Engelli raporum süreli .

Ben Emeklilik için başvurabilirmiyim ?

@Metehan42, Baktığım tablo yanlış değilse 20 yıl, 4400 prim günü gerekiyor size. Askerlik borçlanması ile sgk girişinin erkene alınma şansı varsa ve prim günü de tutarsa olabilir.

@samedo99,

Teşekkürler .
Prim Gün 6000.
Vergi indirimsiz sistem nasıl olacak bakalım

@HuYSuz79,
Teşekküler

Prim günüm 6000 .

Askerlik Muaf onu borçlanıp prim günü yükselte bilirmiyim emekli maaşının artması için

@Metehan42, Muaf olduğun yapılmayan askerliği borçlanamazsın.

@BnymnYldz,

Teşekkürler.
mantıklı olanda bu zaten ama malum brokraside öyle tutarsız noktalar varki insan acaba diyor

Üst Alt