Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumla vergi indirimi için başvurdum, hastaneye sevk edildim. Durumum ne olacak?

EHN1905

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2012 yılında kifoskolyoz rahatsızlığım nedeniyle %42 rapor aldım ve sekiz ay önce vergi indirimine başvurdum ve ankara beni sabah gelen telefon ile hastaneye sevk etti . Sevk belgesi elimde olmadığından gerekçeyi bilmiyorum.

sorum şu sevk edilen hastane raporumu %40 altına düşürürse 2012 yılında aldığım rapor anlamsızmı oluacak bunu öğrenmek istiyorum ben

Hayır raporun size sağladığı haklardan yararlanmaya devam edebilirsiniz. Raporunuz Ankara'dan onaylanmazsa erken emeklilik hakkı kazanamazsınız o kadar.

Bu rapora anksiyete oranımı nasıl ekletirim 2 küsür yıldır ilaç tedavisi görüyorum ilaç dökümüm yeterli olurmu ?

Yeniden kurula girmeniz gerekir ama önce ankaradan gelecek haberi bekleyiniz.

hastaneye ne gerekçeyle sevk edildiniz?

Hareket kısıtlılığı konusunda Film vb tetkik sonuçlarını görmeleri lazımmış karar verilememiş ...

Peki bana yeniden heyete gireceğim söylendi zaten bu sırada bunuda dahil etsem ?

anksiyete için ne isterler acaba ?

kullandığınız ilaç ve raporlarını sorarlar

eczaneden aldığım döküm iş görürmü hocam ?

Eğer kifoz için sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 alabileceksen psikolojik değerlendirmeyi rapor ekletme derim. Çünkü işin içine psikiyatrik değerlendirme girmişse, raporlara 1-2 yıl sonrası için kontrol koyuyorlar.

Ama mecbur kalırsan, o zaman ilaç kullanım bilgisi çok bir anlam ifade etmez. İlla ki orada doktor muayenesine girmen gerekir. Ve büyük ihtimalle doktor da bir süre kontrol altında tutup sonra rapor verme yoluna gider...

Yani, dilerim kifozdan alırsın yeterli oranda rapor.

Üst Alt