Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda çalıştırılmayacağı işler alanının boş olması iş hayatında sorun çıkarır mı?

atatetik

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
benim raporum 2010 tarihli yeni çıkan yönetmenliğe göre arkasında özür durumu yazmıyor ve çalıştırılamayacağı iş alanları boş kamu sınavına girerken veya atanırken bir sorun çıkarmı ve raporun yüzdesi düşermi ? epilepsi hastasıyım ve I raporum var

Raporda "çalışabilir" ibaresi yer alıyor mu? Bu varsa, hiç bir sorun olmaz...

raporumda çalıştırılamayacağı iş alanları boş hiç birşey yazmıyor aynen şöyle:

çalıştırılamayacağı iş alanları: -

böyle yazıyor ve raporum sürekli

(çalışabilir diye yazmıyor raporumun derecesini düşürmeden çalışabilir ibaresi yazılı rapor alabilirmiyim)

Bu durumda iş biraz şansa kalmış sanırım. "Çalışabilir" ibaresi arayabilir kurumlar...

"Çalışabilir" ibaresinin yer aldığı yeni bir rapor için Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine başvuru yapabilirsin. Ama oran konusunda kimse garanti bişey diyemez. Sakatlık oranı cetveli'ne göre oran konusunda tereddütün yoksa, sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yeni rapor oranı düşük olursa, kazanılmış hakların zarar görmez.

kazanılmaz haklar ne demek?

raporumda çalıştırılamayacağı iş alanları boş hiç birşey yazmıyor aynen şöyle:

çalıştırılamayacağı iş alanları: -

böyle yazıyor ve raporum sürekli

(çalışabilir diye yazmıyor raporumun derecesini düşürmeden çalışabilir ibaresi yazılı rapor alabilirmiyim)​

Bir sorun olmaz diye düşünüyorum, ama işi garantiye almak için yeni rapor almak daha akıllıca sanırım.

raporu değiştirmeden çalışabilir yazısını yazdırdım mühürletdim teşekkürler

Harika. Böylece saçma sapan bir dayatmayla mağdur edemeyecekler seni.

Üst Alt