Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda çalışamaz ibaresi olması EKPSS ile atanmama engel olur mu?

Fatmanur33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba benim raporumda çalışamaz ibaresi var bu tercih yapmama engel mi veya tercih gelirse bana rapor için süre tanırlarmı bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz Pazartesi heyete giricem rapor süremi yenilemek için kasım da bitti raporum 76 aldım lisans kimya alanım branş sıralamam da 55 ama tabi almıyolar o kadar alsalar bile geçen sene ki ilanlara baktığımda yds şartı var ve benim yds puanım yok sizce atamayı denemek için çalışabilir olarak çıkartayım mı ama olmazsa da evde bakım aylığına başvurma şansım olmaz bu durumu yaşayan birileri var mı aramızda

Niçin çalışamaz raporu gözüküyor onu izah eder misiniz

Benim raporumda da ağır işlerde çalışamaz yazıyor. Öğretmenlik için bir beklentim var. Bu ibare çalışmama engel teşkil etmez değil mi?

Çalışamaz raporu varsa çalışamassınız
Ağır olmayan işlerde çalışabilir yazan çalışabilir

@bilgeadam,

Benim raporumda ağır işlerde çalışamaz yazıyor yalnızca. Öğretmenlik için sorun teşkil etmez değil mi?

@Roro,

hiç bir sorun olmaz hocam. benimde ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz ibaresi var

• Beğen
Reaksiyonlar: Roro
Üst Alt