Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum eksiklik nedeniyle geri geldi...

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi için doktorun bana verdiği %48 lik rapor ,maliyeden geri geldi,eksik bilgi var diye.Fonksiyon kaybını yazmamış sevgili doktor,şimdi tekrar gideceğim raporu düzeltmek için,alırken zaten beni sevkli kabul etmek istememişlerdi saatlerce kabul ettirmek için elimde Sağlık Bakanlığı'nın Genelgesiyle dolaştım...Şimdi yeni bir işkence,...Hak verirken işkence sürecinden geçmek gelenek olmuş sanırım.... :evil:

Şehribanu,

Yaşadığın olay genellikle ve sıklıkla yaşanıyor. Maliye eksik tanı sebebiyle ne yazık ki tekrar rapor istiyor. Buradaki amaç abaca vergi indirim belgesini nasıl vermem ya da geç veririn üzerine kurulu. Raporunuzu düzelttiriken doktordan tüm ayrıntısını isteyin. örneğin raporda "sağır" veya "duymaz" ibaresi yetmiyor. raporda hangi kulağın kaç desibel sese tepki verdiği gibi ince ayrıntılar isteniyor.

Üst Alt