Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum da "çalışamaz" ibaresi olduğu için MEB başvurum onaylanmadı. Ne yapmalıyım?

Konular
68
Reaksiyonlar
52
Raporum da "çalışamaz" ibaresi olduğu için MEB başvurum onaylanmadı. Ne yapmalıyım?

bugun mebe gittim başvuru yapmak için Belgeleri verdim.Tam onay vericekken senin raporda çalışamaz yazıyor işlem yapamayız tekrar rapor alman gerek dediler.Raprda çalısamaz işaretli altta iş alnaları diye bir bölüm var orada da uygun işlerde yazıyor itiraz ettim.Kabül etmediler Bir kagıt gösterdiler F maddesine göre bunu alamam dedi ben hizmetli kadorsuna basvurnak istiyordum

Bu ne saçmalıktır Şimdi ben Sağlık raporunu veren kuruus yanlıs işaretledi diye sınava giremiyorum

Hemen düzeltebilirsn Kurul toplnıyosa eğer..Çalışabilir yazdırıp çalışmaz alanlara da ağır işler de çalışamaz diye rapor alablirsniz.. başvuru tarhi ne zaman bitiyorr..

Ben raporu izmitten aldım arkadaşlar acık söylemek gerekirse izmite gidicek yada burada bir hastaneye gidip düzelltirecek kadar maddi durumum yok tarayıcıdan tarayıp kendim calısamaz ibaresini silerek Mail ile basvuru yapmayı düşünüyorum ne dersiniz yada posya ile başka şansım kalmadı

seni görmek isteyeceklerdir,zannediyorum kabul etmezler
bir telefon et istersen

konuş bilgi al önce,eğer yapılabilcek bişeyse ben yardımcı olabilirim
izmitteyim ben

başka raporun yok mu?

h

Başka raporum yok malesef Telefon edicem etmesinede pek yardımcı olma taraftarı değiller Benim prosödürüm bu bundan başka bir şey yapamam modundalar Sen izmittemi yasıyorsun tanısmak isterim Özele msn atarsan tanısırız

Teşekkürler

yesil-izmit

ben size dün yazdım sanirim kabul edilmez diye..
raporunun herhangi bi yerinde "çalisamaz" diye bir ibare görmek istemiyorlar.. hicbirsey yazmasaydi eger daha iyidi kabul edilirdi.. ama çalışamaz ibaresinden dolayi memurlar basvurunu kabul etmemekte haklılar cünkü m.e.b personel dairesi baskanliginin ek aciklamasinda calisamaz ibaresi olanlarin basvurularini kabul etmeyeceklerini bildirmişti.. persembe günleri heyet oluyor yanılmıyorsam hastanelerde.. ayrica verilmiş bir rapor düzeltilemez.. yeniden rapor basvurusu ile hastaneye basvurman gerekicek.. buda uzun sürecek.. ve cuma basvurular bitiyor zaten..ne diyim Allah kolaylik versin cok zor bi durum..

yesıl ızmıt nasıl hallettın merak ettım burokrasıyı nasıl hallettın buyuk basarı dogrusu

Üst Alt