Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki "Sürekli" alanı dolu değil gerekçesiyle İşkur kaybdımı almadı!?

buzluçay

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 01.03.2011 tarihinde elime ulaşan vergi indirimi %40 ve üçüncü derece vergi indirimi raporumla işkura kayıt yaptırmaya gittim memur beni işkura kaydetmedi sebep olarak da raporun üzerindeki sürekli yeri işaretlenmemiş. rapor üzerinde kontrol muayenesi diye bir şey de yazmıyor sadece oran %40 yazılmış sürekli yazan yer işaretlenmemiş b

u durumda ankara merkez saglık kurulunu aradım raporumun sürekli oldugunu söyledi zaten süreli olsa üzerine yazılır raporun tarih belirtilir şu tarihte kontrol muayenesine gitmesi gerekir diye dedi
ben bu durumu işkurdaki memura anlattım ama anlamıyor ne yapacamı şaşırdım

ne yapmam lazım arkadaşlaar bülent abi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Yok böyle bir zorunluluk! İşkur'a gidin ve müdür ya da şefle görüşün. Elinizdeki raporla (kaldı ki X yıl süreli dahi olsa) kaydınızı yapmak zorunda işkur. Yeter ki rapor oranı %40 ve üzeri olsun...

bende yenı aldım raporumun geçerlilik süresi 2 yıl 2022 maaşı çıkarmak için orayada gönderildim süreden bahs edilmedi bile direk kaydımı yaptılar.

zor güç yaptırdım arkadaşlar kaydımı bugün itibariyle biraz zor oldu ama bununda üstesinden geldim.bülent abi memura dedim buranın müdürüyle bi görüşeyim deyince tamam ya ben senin açından dedimde falanda filanda demeye başladı sonrada tamam kaydedelim dedi.

Üst Alt