Herkese merhabalar.. daha önce 2 farklı hastaneden almış olduğum %32 raporuma itiraz için tekrardan ilk başvurduğum hastaneye gittim. İl sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesi vermem söylendi. Dilekçeyi verdim. Hastaneye yazı gelince tekrardan muayeneye gittim gözden %32 aldım. Psikiyatri servisi olmadığı için Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine başvurdum. Orada doktorum %25 verdi(Ağır depresyon). daha sonra Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde heyete çıktım. oradaki heyet 6 ay sonra kontrol diye not düştü ve %25 raporumda yazılı olmasına rağmen heyet raporuna işlenmedi. Daha sonra buradaki heyet raporu sonucum ile diğer raporumu Devlet hastanesine teslim ettim. Teslim ettiğim belgelerde %32 + %25 yazıyor ama Ruh ve Sinir Hastalıklarından aldığım heyet raporunda 6 ay sonra kontrol yazıyordu.
Daha sonra Devlet hastanesinde heyete çıktım ve malesef %32de kaldım.
şimdi bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak:
1) İtiraz dilekçesiyle gittiğim için yeniden rapor alabilmek adına tekrar başvuru yapamayacağım ve son raporun ömür boyu geçerli olduğu bir daha itiraz edemeyeceğim söylendi. bu doğrumudur?
2) Rapor kağıtlarının üzerinde itiraza esastır yazıyor bu ne anlama geliyor.
3) 6 ay sonra gitsem bu kez rapor alabilirmiyim.
(üniversite mezunu 4 yıldır işsizin ve bu rapor belki benim hayatımı kurtaracak bir gözüm olmadığı için özelde kesinlikle iş bulamıyorum. Bu arada editörden ricam lütfen diğer konularımla birleştirilmezse sevinirim)
Daha sonra Devlet hastanesinde heyete çıktım ve malesef %32de kaldım.
şimdi bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak:
1) İtiraz dilekçesiyle gittiğim için yeniden rapor alabilmek adına tekrar başvuru yapamayacağım ve son raporun ömür boyu geçerli olduğu bir daha itiraz edemeyeceğim söylendi. bu doğrumudur?
2) Rapor kağıtlarının üzerinde itiraza esastır yazıyor bu ne anlama geliyor.
3) 6 ay sonra gitsem bu kez rapor alabilirmiyim.
(üniversite mezunu 4 yıldır işsizin ve bu rapor belki benim hayatımı kurtaracak bir gözüm olmadığı için özelde kesinlikle iş bulamıyorum. Bu arada editörden ricam lütfen diğer konularımla birleştirilmezse sevinirim)