Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapora 2022 ibaresi eklenebilir mi? [Soru]

Hüesyin

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İyi günler. Ben 11.05.2007 tarihinde kendi müractımla devlet hastanesinden işde kolaylık olması için rapor aldım, %70,ağır özürlüdür ve sürekli olarak rapor verdiler. Kullanım amaçları içinde bakıma muhtaçtır + 4857'den yaralanabilir + özürlü kimliğinden yararlanabilir kısmı evet diğerleri değerlendirilmedi yazıyor. 2022 ibaresi yok. bunun için dilekçe verilerek eklenebilir mi yoksa yeniden rapor için gitmeli miyim, bilgi verirseniz sevinirim?

şu anki durumum açıköğretimden öğrenci olarak babamın bağkurundan yararlanıyorum. 20 günde birilaç serum almam gerekli. bunlara bir etkisi olur mu?

Babnın Bağ-Kur'undan yararlandığın sürece 2022 maaşı alamazsın.

Yine de bilgi olsun diye yazıyorum: Elinizdeki raporun iş göreceğini düşünüyorum. Zira 2022 ya da evde bakım için ibare olmasa da matbu raporun üzerinde bulunan şu ibare işinizi görür diye akıl yürütüyorum:

• NOT: Tüm vücut fonksiyon kaybı oranı % 40 ve üzerinde bulunanlar; özür durumuna ilişkin bilgilerini Nüfüs Cüzdanlarına işletebilmek, özürlü aylığı alabilmek ve vergi indiriminden faydalanabilmek için ilgili kurumlara başvuruda bulunabilirler. Ayrıca, ağır özürlü olduğu bu rapor ile belgelendirilenler sayılan hakların yanı sıra; bakım hizmetlerinden yararlanabilmek amacıyla ilgili kurumlara başvurabilirler.
Sizin de %40 üzerinde olduğu belirtildiğine göre raporu 2022 maaşı için de kullanabilirsin.

Velev ki olmazsa, o zaman bir dilekçeyle hastaneye başvurup, rapora o ibarenin ekelenmesini talep edebilir ya da 2022 için yeni rapor isteyebilirsin. Rapor için mal müdürlüğünden sevk alırsan zaten rapora para da ödemezsin...

Üst Alt