Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranınız artmışsa tazminatı yükseltilmesi için başvurabilirsiniz

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ;

Trafik kazası sonucu sakatlanıp buna bağlı olarak heyet raporu alıp tazminatınızı almış olsanız bile heyet raporunuz yükselirse aradaki puan farkının tazminatını alabilirsiniz bilginize...

[FONT=sans-serif]merhaba 2011 yilinda ozurlu oranim %18 suan 2018 9.ay oranim %30 aradaki fark nasil.hesaplanir tazminat odemesinde sigorta sirketi degil.guvence hesabi

[/FONT]
peki hocam benim %12 artisim var 2011 yilinda 52.000 tl almistim.nasil hesaplanio bugunki hesaplamami 2011 deki hesaplamami

Sizin kazasınız 2009 zaman aşımı bide hatır taşımacılığı indirimi %50 yapılmıs yani tazminatınız 52 değil 104 bin olarak görün.

52.000 cikti 25.000 odediler. kalan %12 lik farki alamazmiyim yani?

sosa sigorta benim kazada ölümde var o yuzden uzuyor sure. benim bu %12lik fark icin basvuru yapicam kazatarihi 2009 tazminat aldigim tarih 2011 suan 2018 deyiz nasil bi hesaplama olurki kimse kesin bisey demiyor

Ortopedik olarak verilmiş %36 orana mesanede gelişen sorundan dolayı eklenen %20 engel oranı tazminata eklenir mi ?

Merhaba zaman aşımınız yok ise evet 36 oranın üstünü alabilirsiniz.

Üst Alt