Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranın %73'den %91' çıktı. Kurum beni malülen emekli eder mi?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
Rapor oranım yüzde 73 iken hastalığımın artması nedeniyle rapor oranım yüzde 91 e çıktı devlet memuruyum vergi indiriminden yararlanmak istiyorum ancak vergi indiriminden yararlanmak için müracaat etmem halinde kurum tarafından yüksek oranlı engelli olmam nedeniyle beni malulen emekli ederler mi bir sıkıntı olur mu bilginize

Hayır, o tercih size bağlı. Eğer hizmet süreniz ve çalışma yılınız tutuyorsa yaş beklemeden normal engelli emekli olabilirsiniz.

hastalıkların nedir ? memuriyet başlangıcın ne zaman ?

Böbrek nakilliyken Böbrek reddi oluştu bu yüzden kronik böbrek yetmezliği teşhisi ve yüksek tansiyonum var yüzde 91 e çıktı 2007 yılında memuriyete başladım toplam hizmetim fiili hizmet ve sigorta ile 18 yila yakın

Şuan 2/2 ağustosta 2/3 kadto derecem olacak 1.dereceye gelince emekli olmayı düşünüyorum bu durumda yaşlılık emekliliği edinebilir miyim

Üst Alt