Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranımı yükselterek erken emekli olabilir miyim?

mekan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
12
Merhaba Merak Ettiğim Bir Kaç Konu Var Yardımcı Olursanız Sevinirim
Raporu 2015 De Aldım Doktorlarlara Derdimizi Anlatamadık Buna Rağmen Ortapedi %14 Sağ Gözden %32 Aldım Ve Hesaplama Sistemi Sonucu Sürekli % 40 Aldım Ve Yeterli Gördüm Şimdi Raporumu Yükseltmek İstesem Daha Erken Emeklilik İçin Mantıklı Olurmu Acaba Olursa Ne Yapmalıyım Cevaplarınız Gerçekten Çok Önemli

İşe Giriş Tarihim 24.02.2006 Şuan Pirim Gün Sayım 3896 Doğum Tarihim 01,05,1986
Yanılmıyorsam Rapora Göre 20 Yıl 4400 Günden Emekli Olabiliyorum Buda 24,02,2026 Ya Denk Geliyor

Oranı Yükseltme Sebeblerim
Sağ Bacağımdan Kemik Erimesi,Kist Ve Platin Takılma Ameliyatı Oldum Daha Sonra Platini Aldılar Aynı Yerden Kist Çıkarak Bir Daha Kırıldı Ve Tekrar Platin Takıldı Sonra Askerde Vidalardan Biri Sorun Yarattığı İçin Alındı Şuan 22 Senedir Diz Kapağın Üstünden Kalçama Kadar Platinle Yaşıyorum Ve Sağ Bacağım Diğerine Göre İnce Ve 2 Adet 30 Santim 1 Adet 15 Santim 3 Adet 5 Santim Ameliyat izi Var Ve Raporda Bunların Hiç Birine Değinilmedi Söylediklerimin

Ayrıca Daha Sonra Sağ Elim Acemi Boksör Dedikleri Şekilde Kırıldı İyileşti Ama Eskisi Gibi Olmuyor Tabi

Sağ Göz Optik Atrofi Yani Sağ Gözde %95 Görme Kaybı Var Buna Güzel Oran Verildi Bence

Gençlikten Kalma Cahillik Döneminde Denk Gelen Kollarda Ve Gögüste Baya Fazla İzler Var Bu Olaydan Önceki Raporda Bahsetmedim

Bilmediğim Rahatsızlıklar İNŞALLAH Yoktur Tabi Yazdıklarım Çok uzun Oldu Kusura Bakmayın Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim

mekan şuanki mevcut raporun 3 derece. Mevcut hastalıklarına ilaveten söylemiş olduğun hastalıklardan akacağını oranı şubat 2019 hastslık listesine göre iyice incele derim.topkwmda %60 ve üzeri olursa tabiki ikinci dereceye yükselir 2 dereceden emeklilik süren ve toplam prim günün azalır. Ama bsltazar hesaplaması na göre %60 altında kalırsa yeni alacağın raporun bir önemi olmaz.sürekli elinde raporun mevcut sonuçta karar senin tabiki

mekan

Ben olsam aklımdan bile geçirmem, evdeki bulgurdan olmak var. Çünkü zaten çok ucu ucuna rapor oranınız var, o da iptal olursa...

Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak buna derler😂😂😂

benimde durumum aynı seninki gibi dostum.
Benim raportum 2006 yılından ilk işe girişte 2006 olarak görünüyor. %52 sürekli raporum var bu güne kadar hiç yenilemedim ankaraya da göndermedim. Şuan 5 Bin gün sigortam var ama emkli olamıyorum ne yazık ki.
Raporumu %60 üzerine çıkarmam gerekiyor kafam karışık tekrardan başvuru yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum.
%60 üzerine çıkarsam sanırım önümüzdeki yıl emekli olabiliyorum.

Üst Alt