Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor alıp memur olursam iyileşme durumunda işten çıkarılır mıyım?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2yıl önce nöroloji hastalığı geçirdim hastalığım zamanla geçiyormuş yüzde 90 an ama ayağımda düşük ayak ve ellerde güç kaybı var şimdi rapor alıp olurda memur olursam bnim iyileştin diyerekten memurluktan atabilirlermi? 2 yıl oldu rahatsılığı geçireli ama birtürlü düzelemdm fizik tedavide artık işe yaramıyor

Zannetmiyorum ancak kesin bilen biri yazsın. Benim düşüncem artık atandıktan sonra kazanılmış hak geri alınmaz.

arkadaşlar kesin bilgisi olan varmı? iklimlendirme souğutma bölümü mezunuyum ayrıca memur olma ihtimalim kendi alanımda varmı?

Arkadaşım senin hastalığının adı ms mi yani sen ms hastasıymışsın gibi geliyo cevaplarsan sevinirim

MANUELFERNANDES ;
Arkadaşım kendi alanınızda atanırmısınız bilemem tercihlerin yüzde60-70 'i düz memurluk ama atanınca yok sen iyisin yok sen düzeldin diye sıkıntı yaşamazsınız önemli olan %40 ve üstü raporunuzun olup olmadığı varsa korkmayın ben ms hastasıyım bende çok normalim dış görünüşte hiç bir problem yok fakat sorun beyindeki sinir tellerinde aniden atak geçirebiliyorum sonra iyileşiyorum hem ayrıca sen ii oldun yada sen çok kötü durumdasın diye seni engelleyemezler zaten girdiğimiz sınav normal kpss değil ki özürlü memur seçme sınavı adı üzerinde iyileşme yada daha kötüleşmen sorun değil bide raporun sürekli ise hiç korkma diğer şekilde raporu yenilemen gerekecek onuda atadıktan sonra yenilerken düşünürsün kolaygelsin

Emre Bey şu an heyet raporunuz varsa ÖMSS ye girin ve Memur olabiliyorsanız hiç durmayın benimle beraber başlayıp iyileşen arkadaşlar var hiç bişey olmuyor yani memurlukta öyle bi kontrol ve denetleme olmaz.En fazla vergi indirimi alamazsınız o kadar.

teşekkürler arkadaşlar yüzde 52 rapor aldım daha 1 hafta önce. meslek lise tesisat teknolojisi klima mezunuyum seneye bnde gireceğim kısmet olursa ama kadro yok ne yazıkki.teknisyen olarak geçiyoruz ama teknisyen kadroları bomboş kalmış tercih yapamıyoruz

Üst Alt