Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Radyoculuk bir tutkudur

EsRaNaS

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SİZE BAŞARILAR BENDE DJ LİK YAPIYORUM AMA ARA VERDİM BUGÜNLERDE :)

Dostlar dj yapabilecek arkadaşlar bana profilimdeki smn den ulaşsınlar.

türkü radyosu için...

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SİZE BAŞARILAR BENDE DJ LİK YAPIYORUM AMA ARA VERDİM BUGÜNLERDE :)
DJ kralicesi
gifaydin_fantasyglitters27.gif

Bendemi dj olasam ne yapsam ..çok rövaşta bu aralar:rolleyes:

Radyoculuk bir tutkudur evet yaşamayanlar anlamazlar..:)

90'lı yıllarda özel radyoların popiler olduğu o yillarda yani yaşadım ben bu duyguyu amaa malesef dinleyici olarak..:)

Gelen dj'lik tekliflerini anamın yüzünden değerlendiremedim hala içimde bir ukdedir..:)

Tansu çillerin başbakan olduğu yıllarda vaadlerinin arasındaydı kapatılan özel radyoların açılacağı..:) sırf bu yüzden çok dua etmiştim ben başbakan olsun diye..:) kafa işte..:mad:

Ve açıldıda sonrasında radyolarımız..:) Hele hele özel radyoların bir bir kapatıltığı günlerde severek dinlediğimiz arkadaşlarımızın veda konuşmalarında az buz ağlamadım..:(

Ama şimdi bir çok şeyde olduğu gibi özel radyolarında tadı yok..Eskiden çok başkaydı gerçekten..:)

Üst Alt