Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Quickie Groove akülü sandalye için yedek parça temini..?

LAYNO

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar meraba yeni sandalyemle ilgili bazı sorularım olcak sandalyem yurt dışından geldi... Sıfır bir sandalye fakat bazı tedirgin olduğum konular var ilerde yedek parça sorunu yaşarsam Türkiye'den nası temin ederim yetkili servisi ve distribütörü SUNRISE MEDICAL. bu araçla ilgili fikri bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim...

resim_goster.asp

Bülent abicim bana lazım olan parçalar kumanda proglamlayıcı ve kumanda motor gibi parçaları lazım ilerisi için... Benim araştırmalarım sonucu sadece sunrıce medikal tedarikçi firma şu an için tek sıkıntım hızlanma ve dönme ayarlarına gire bilmek için proglqmlayıcı lazım onuda bulmak biraz zor Türkiye'de... SunRise Medical Delphi Programmer # 020023

Evet eger lazımsa biz devamlı almanya da beraber çalıştıgımız firmalar var sıkıntı yaşamassınız medrosmedikal

Aracın şu an için en çok ihtiyacım olan programlama cihazı yukarda linki var bulabilirmiyiz??

Üst Alt