gaziantep fevzi çakmak postanesine engelliler için 1 gişe açılmış oncelıkle bu gişeyi açanları kutluyorum. fakat gişenin ben ce sorunları var ve yahut ta çalısan memur engellileri insan yerine koymuyor veya hutta sırf engelli gişe sı var dıye acılmış bır gişe .
ben bu kanı ya nerden vardım
1-engelli amlemi baska gıse de engeli yazısı başka gişede
2-ben engelli fişi aldıgım da 2 dakika için de sıra gelecek yazmasına karşın sıra gelmedi
3-benımle bera ber normal sıra alan ınsanın sırası geldı gectı
4-memur arkadasa rıca ettıgım de ters bır surat la once kendısının ozürlu gışe si olmadıgını soyledı daha sonra sistem yok dıyerek benım işlemimi yapmadı
canları soğolsun biz nasıl olsa alıştık 2 sınıf insan muamelesi gormeye fakat isyan edıyorum ve soruyorum yarın sızde engelli olursanız nasıl olacak
ben bu kanı ya nerden vardım
1-engelli amlemi baska gıse de engeli yazısı başka gişede
2-ben engelli fişi aldıgım da 2 dakika için de sıra gelecek yazmasına karşın sıra gelmedi
3-benımle bera ber normal sıra alan ınsanın sırası geldı gectı
4-memur arkadasa rıca ettıgım de ters bır surat la once kendısının ozürlu gışe si olmadıgını soyledı daha sonra sistem yok dıyerek benım işlemimi yapmadı
canları soğolsun biz nasıl olsa alıştık 2 sınıf insan muamelesi gormeye fakat isyan edıyorum ve soruyorum yarın sızde engelli olursanız nasıl olacak