Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozum ve yalnız kalmaya dayanamıyorum!?

Selam ben de ayni durumdayim.biraz açar misin konuyu.Evde yalnız kalmaya mi yoksa hayatında biri olmamasına mi ? Yoksa genel olarak hepsi mi? Sahsi fikrim hayatimizda guvenebilecegimiz insanlarin olmasi gerekir.es sevgili ya da candan arkadaş.

yalnızların en büyük sorunu
tek başına özgürlük ne işe yarayacak
bir türlü çözemedikleri bu
ölü bir gezegenin
soğuk tenhalığına
benzemesin diye
özgürlük mutlaka paylaşılacak
suç ortağı bir sevgiliyle

bende de ölen yakınlarımın ruhu geldi diye korkutuyorlar

marilyn

Evde yalnız kalmaya dayanamıyorum. Hayatımda birinin olmaması da canımı sıkıyor ama fazla değil. Senin dediğin gibi güvenebileceğimiz insanların olması gerekir. Bu anlamda orta şeker diyebilirim. Yakın arkadaşlarım da var.

Ne gibi hayaller kuruyorsun ? Biraz örnek versene

futbolcu bilim insanı iş bulup çalışma çaycılık garsonluk vs.
israil başbakanı siyonizm lideri
işte öyle birde müslümanları koruyorum

bana ulaşır msn ya özel konuşmak istiyorm

sırrı yok ya ben insanları sevmiyorum ki hiç sevgilim de olmadı arkadaşım hiç yokkkkk .(((..).))..

Kendin anlayamazsın Psikiyatre gitmen lazım. Geçmiş olsun

ee gittim ricus ilaç verip gönderdi bişe de demedi....

Bndede var o ya BİPOLARım ama insanlardan kaçıyorum hep sıkılıyorum dışarda fazla kalamıyorum başka belirtileri neler peki arkadaşlar 🤔😣😞

Geriye dönük 6 yıldır

İlk ataklarımı fark ettiğim zaman tansiyonum düşüyor yada şekerim düştü sanıyordum gece dışarı çık alar koşmalar nefessiz kalmalar tabi uykusuz kalmalar günlerce.. Sonra işte duramama kaçma insanlardan sonra adapte olamama fikirlerim değişik insanlar beni anlamıyor hızlı konuşmlr farklı muhabbet o konu üzerinden başka konuya geçme sınırsız düşünceler yorulmamalr cabası..

ben de de bi an da ruh halim değişiyor hemen ölmek istiyorum isyan ediyorum ve iç sesimle konuşuyorum o beni yönlendiriyor

Para harcıyor musun peki çok mesela maddi gücün yoksa bile o anda bişey alcan bulabiliyırmusun o parayı örneğin mağaza girdin tişört beğendin ama paran yok ama onu aldın yinede borç harç sonra 2 gün sonra AA bn sıkıldım bundan yada unuttun bile o anda mesela

yok bn sürekli aynı kıyafeti giyiyorum makineye atılmasına izin vermiyorum istemiyorum

Hımm bnm depresyon döneminde öyle oluyor yemek bile yiyemedim 1 ay düşün

gerçek hayatta insanlarla muhabbet etmeyi beceremiyorum da sevmiyorum da bu depresyona girer mi

Şöyle söyleyebilirim size BİPOLAR olaraktan depresyon evresinde bunu Bnde yapıyorum yada saldırgan oluyorum normaldede çok sıkılırım isterse karşımdaki kral olsun bunu doktor bilir inanın o sizi yönlendirecek ve tedavinizi aynı doktorla yürütün çünkü rapor alırken sizi iyi tanısın ki işinize yaracak bu sizin..

Üst Alt