Öncelikle herkese merhaba 20 yaşındayım 4,5 yıldır atipik psikoz tedavisi görüyorum şüphecilik, emir veren hakaret eden sesler duyma ve yine aynı konuda görüntüler gibi sorunlarım vardı. Halüsinasyon sorununu uzun süredir yaşamıyorum fakat arada sırada izleniyorum zihnim okunuyor gibi düşüncelere kapılıyorum özgüvenim hiç yok buraya yazarken dahi çekiniyorum konuşmada sorun yaşıyorum çok hızlı konuşuyorum üniversiteye yeni başladım tarih okuyorum derslerim gayet iyi gidiyor finaller bitecek çok şükür fakat okul başladı başlayalı hiç bir şekilde mikrofon veya kamerayla derslere katılamadım sohbet kısmından yazıyorum bunun nedeni özgüvenimin berbat olması rezil olacağım korkusu yaşıyorum yüz yüze eğitimde çok sıkıntı çekeceğimin farkındayım aranızda benim gibi psikotik sorunu olup da üniversite okuyan yada bitirmiş olan var mı ? Öğretim üyeleri bu hastalığı anlayışla karşılar mı ? Hasta olduğumu bir hocaya sınav için söylemiştim doktora gideceğim diye o da Allah razı olsun çok anlayışlı karşıladı korkum diğer hocalardan. İnanın bu durum yüzünden yüz yüze eğitimi fazla istemiyorum öyle berbat bir durumdayım.