Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz olup çalışan var mı?

-ARAGORN-

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
31
Merak ettim hemde ilerde çalışabilecek miyim bilmek istiyorum ben çalışamıyorum .Psikoz hastasıyım trevicta kullanıyorum uyku , isteksizlik, yorgunluk yapıyor ama ilerde ilaç değişecem doktoruma merak ettim çalışabilen var mı?

bende özel şirkette çalışıyorum aile şirketi fakat memnum muyum diye sorarsan evet memnunum fakat tek başına bu sorumluluğu kaldıramam ancak ve ancak aile bireyleri ile çalışmam şart.

o yüzden gittiği yere kadar böyle çalışmaya devam edicem gitmediği yerde alternatiflere göz atacağım ama genel itibari ile psikozlu bir birey insanlarla çok fazla iletişim kurmak zorunda kalmadan çalışabilir diye düşünüyorum.

Çalışmak kişiye göre değişir. Çalışmıyorsan %80 tam bağımlı rapor almanı tavsiye ederim.

Bende çalışıyorum, inan calismak daha iyi geliyor. Evde kafayı yiyorsun.

@Şamil676767, dediğini yazın düşünecem şimdi ilaç falan değişecem belki çalışacak kıvama gelirim isteğim o yönde peki%80 bağımlı rapo avantajı ne

Ben bipolarım senelerdir çalışıyorum iş hayatını hic sevmiyorum hatta bu hastalık bile iş hayatım yuzunden oldugunu dusunuyorum her şey boş

@-ARAGORN-, Farkındalığınız varsa ve çok ağır değilseniz çalışabilirsiniz tabi ki.

Ama her işte değil stresi fazla olmayan, insanlarla fazla iletişime girilmeyen ve sorumluluk ve dikkat seviyesi fazla olmayan işlerde çalışabilirsiniz.

Pekı calısan kısı kendı ısteyı ıle ısten ayrılırsa tazmınat alabılırmı tmm bagımlı olan kısı

Üst Alt