Arkadaşım düğün yapmak neden caiz olmasın. Ayrıca ben kendi düğünümü hatırlıyorum da hayatımın en berbat günüydü. İnsan kendi düğününü unutmak ister mi. Benim haytımın en kötü günüydü inanın resimleri bile doğru dürüst bakmıyorum benim hayalimdeki bir düğün olmadı ve açıkça söylüyorum cenaze törenini andıran bir düğünüm olduğu için utanıyorum.. Kim ne derse desin hayatınızın en önemli gününde kendinizi yepyeni bir hayata hazırladığınız günün kendine has bir ÖZELLİĞİ ve GÜZELLİĞİ olmalıdır diye düşünüyorum. Daha önce hiç yapmadığınız, Hiç yaşamadığınız hiç tatmadığınız duyguları tattırmayacaksa bir düğün yapmanın ne anlamı var ki, Evlilik konusundaki fikirlerimi daha sonra yazarım ama düğün konusunda bunları düşünüyorum ve açık söylüyorum Bu gün bir şans verilse bana daha önce hiç kimsenn aklına gelmeyen ŞÖLEN tarzında bir düğün yapar ve video ya kaydederim. Hayatımın en güzel günü nü geleceğe miras olarak bırakmak için..
Masraf konusuna gelince en çok uyuz olduğum konu budur! Masraf yapmaktan kaçınacaksan evlenmeyeceksin arkadaş.. Sen daha cimrilik duvarı nı aşamamışsın. Evlilik hayatını paylaştığın insana yepyeni bir yaşam armağan etmektir. Her şeye yeniden başlamak demektir. Eğer olduğu gibi kalacaksa her şey nikah defterine atılan imzanın CANI CEHENNEME..