Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sigorta başlangıç tarihini, toplam prim gün sayısını ve hastalığın sigorta girişinden önce olup olmadığı belirtir misiniz?
Bir de malulen emeklilik için sgk hastalık listesi’ne göre Ağır ya da iki Orta tanısı alabiliyor olmalısınız
5. Atipik veya başka türlü sınıflandırılamayan psikozlar
Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar
Tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyen
Orta Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar
Tedaviye rağmen kısmen çalışma olanağı veren
Merhabalar mevcutta yüzde 40 sürekli vergi indirimim var 4 bin gün primim var sigorta başlangıç 2006
Yıllardır takipli hastayım.Tourette sendromu var ve şuan da OKB var yeniden rapor almaya kalksam yüzde 60 alabilir miyim?Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.tesekkurler
3. derece vergi indirimi varsa 20 yıl sigortalılık süresi 4400 primle emekli olabilirsin. Eğer vergi indirimi 2. dereceye çıkarsa o zaman 18 yıl 4000 prime düşer
Ben 4a işe giriş 99 okb tanısıyla 2021 yılında malulen emekliliğe başvurdum red edildi. Yeniden malülen emekliliğe başvuracam ancak benim öğrenmek istediğim. Eski maluliyet cetveline göremi kararvelecek yoksa yeni cetvele göremi karar verilecek (not malüm yeni cetvele göre okb tanısı...
O vatandaş piyasa da yok. Akıbeti hakkında bilgi de yok. Emekli oldu sonra nerelere gitti acaba ? Kendilerini tebrik ettik . Bu formda tek okb den emekli olan abimiz . Oda perişan olmuş emekli olmak için. İnşallah samedo da olurda diğer okb lerin önü açılır. Güç olur , emeklilik şevkimiz artar.
moralini bozmak istemem ama yazmadan da duramıyorum arkadaşım. SGK hastalık listesi nde OKB için 12 seans EKT mi ne şart koşuyordu. EKT yapılmadan malulen emekli olunur mu bilemiyorum.
inş. gelen haber güzel olur. senin için iyi olur.
8. Şiddeti ağır ve içgörünün kaybolduğu kronik obsesif kompulsif bozukluk, kronik travma sonrası stres bozukluğu ve komorbiditesi, tedaviye dirençli unipolar depresyon
Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar
Şiddeti ağır ve içgörünün kaybolduğu kronik obsesif kompulsif bozukluk, kronik travma sonrası stres bozukluğu ve komorbiditesi, tedaviye dirençli unipolar depresyon (İki ayrı grup antidepresanla etkin dozda 12 hafta kullanımına, en az bir BDT ya da başka bir psikoterapi yöntemine, en az 12 seans EKT tedavisine, en az bir güçlendirme veya kombine tedaviye rağmen iyileşmediği belgelendirilmiş olmalıdır), Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen ve çalışma olanağı vermeyen,
@samedo99, Aynen sen kendini SGK'nın şefkatli kollarına bırak gerisine karışma. Red kararı gelirse yeni çıkan yasaya göre çalışma gücü kayıp tespitine göre yaparsın bu seferde başvuruyu.