Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası kaç saat uyumalı?

seda73838

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
99
Psikoz hastası biri akşam kaçta yatıp kaçta kalkmalı yani toplam kaç saat uyumalı sağlığı açısından

12 -8 arası herkes için ideal bence psikoz hastası olman bir şey değiştirmez

@seda73838,
İhtiyaç hissettiği kadar uyumalı ama 12 saatten az olsa daha iyi olur bence.
9-10 saat uygun gibi.
Sen kaç saat uyuyorsun?
Geçen sene başında 12 saat uyuyordum ben ama sonradan 9 saat ya da 10 saat yetmeye başladı.

@seda73838,
Epeyce azmış.Nasıl dayanıyorsun valla şaşırdım.
Ben günde 5 saat uyusam bayılır kalırım bir süre sonra.
Lisede bir milli güvenlik dersi hocamız vardı.Yüzbaşı idi yanlış hatırlamıyorsam.
Dersin birinde günde 2 saat uyuduğunu ve az uykunun insanı daha dinç yaptığını söylemişti.
Gerçi bana atıyor gibi gelmişti ama bilemem tabi ki.Türlü türlü insan var sonuçta :)

Evet insan ertesi gün daha dinç oluyor DOĞRU.
(Az uyuyunca bildiğim bu benim)

@Lilith76, örneğin ben özel sektörde bir çalışmaya başladığım işe 35 gün dayanabiliyordum.

Şimdi memurum tam 7 yıl oldu burada başlayalı.

Bende de uyku problem.İlaç içmediğim zamanlar uyuyamıyorum ilaç içip uyusam da erken kalktığımda kendime gelmem bayağı zaman alıyor.O yüzden ben de dayanamayıp işten istifa ediyordum.

bence psikoz hastası fazla uyumamalı uyudukça uyuyası geliyor bunu tespit ettim özellikle oruc tutanlar da daha fazla belirti gösteriyor ilaci 22:00 da içiyorum fakat onun öncesinde iftarı 7 gibi açtıktan sonra bir uyku basıyor bir uyuyorum taa sabah 8 e kadar hatta hala uyanmak istemiyorum

ama gün geliyor kendimi tutuyorum uyumuyorum daha az uyuyorum gün içinde daha enerjik daha interaktif oluyorum

ilginç..

Üst Alt