Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik içerikli raporu olan kişiler MEB'de memur olamaz mı?

cenk_210

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%22 ışıtme kaybı
%10 mıtral yetmezlık
%10 konusmada hafıf dızatrı
%10 psıkoloktan dıstımık bozukluk

adı altında toplamda %43 ozurluyum.
onlısans duzeyınde meb gih memurluga basvurdum ama arkadaslar dıyorkı memur yapmazlar cunku psıkoloktan raporu olanı memur yapmazlar dıyorlar
bu dogru mu

bu konuyu ıyı bılen bırı yardımcı olsun lutfen tesekkurler

yok öle birşey, %40 üzeri raporun varsa 2006 özürlülük ölçütü sınıflandırması kanuna uygunsa tamamdır,

raporu 2009 da yenı aldım ve sadece meb degıl herhangi bır memurluk ıçin soruyorum

Bildiğim kadarıyla almış oldugunuz raporda psikiyatrik bir oran mevcutsa memurluk başvurunuzda sıkıntı oluyor geçen haftalarda hastaneye gelen bir arkadaşın bu durumla ilgili bir sıkıntısı olmuştu.

mantıklı düşündügünüzde bence sorun olur

ben o açıdan demedim hem kendi saglıgı açısından hemde etraftaki insanların açısından baktım olaya

benım yuzde 80 psıkıyatrı raporum var.memurluga basvurdum sorunda cıkmıyo.soran arkadasım gıtsın rahat bır sekılde hıc bırseyde cıkmıyorkolu bacagı olmayan calısıyorda kendı ıcınde sorunu olamayan mı calısmaz.sacmalık bosa gurultu

Bipolar Affektif hastasıyım. Memurluk sınavlarına başvursam..?

merhaba ben %74 bipolar affektifim. memurluk sınavlarına başvuruda bulunsam bize ne gibi kolaylık sağlanıyo:eek::eek::eek:

arkadaslar ben gerızekalı deılım kı cok sukur sadece psıkıyatrıdende rapor aldım yuzde 10 buda benı tanısanız sen cok saglamsın devlet olsanız senı ıse alalım dersınız bewnde bır problem yok sadece raporum var oda yuzde 10 verdıler korkum yok deıl ama ınsallah sorun olmaz hele bı sınavı kazanalımda bakarız artık caresıne

arkadaşım bi sorun çıkmıyor takma kafana ben daha dün gittim başvuru yaptım benimkinde de psikiyatri den oran var bi sıkıntı olmadı en azından kayıt için....

kayıt ıcın sıkıntı olmuyorda memurluga alırken olurmu orası problem ama hayırlısı olsun

Üst Alt