Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik teşhisim sebebiyle ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu alabilir miyim?

Anonim_1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
2
İyi günler psikiyatri ilaçları kullanıyorum ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu alabilir miyim acaba?
@OğuzHan112

Güzel kardeşim evvela geçmiş olsun.
Artık bu ilaçların girmediği ev yok gibi .
O ilaçları kullanman o işlerde çalışamayacağın manasına gelmez.

@Anonim_1 Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabiliyorsan, Bu ilaçlara ihtiyacın yok, ddmektir, eğer bu ilaçları temin edip içiyorsan ve doktorda sana bu tür işlerde çalışabilirsin diye onay verirse o doktokru da sorgulamak gerek..

NÖROLOJI : G40.9 - EPİLEPSİ, TANIMLANMAMIŞ
RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI : F29 - ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ, TANIMLANMAMIŞ tmm bagimli %86 raporu olan kisi isyerinden cikis verirlermi tazminat verirlermi tazminat odemezlerse napmam lazim

Çalışabilir raporu diyor hep yanliş anlamişsiniz

@Anonim_1,

Anksiyete bozukluk için böyle bir rapora gerek yok.
Böyle bir raporu kim istiyor önce onu öğrenelim?

İş başvurusu yaptınız iş veren böyle bir rapor istiyorsa 3 lü psikiyatri heyeti veya genel heyet uygun görürse böyle bir rapor verebilir..konu psikiyatri olunca hiç uğraşmayın sonuç olumsuz çıkar.

Yani kısaca olumsuz.

İşyeri istiyor hocam ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu bende de anksiyete bozukluğu var ilaç kullanıyorum

Hastalığının sadece anksiyete bozukluk olduğundan eminmisin?

Düzenli olarak.. özellikle psikiyatri ilaçları kullanıyorsan ağır ve tehlike işlerde çalışabilir raporu biraz zor.

@Anonim_1,

Evet hem anksiyete bozukluğu var hemde psikiyatri ilaçları kullanıyorum

@OğuzHan112,
Oğuzhan hocam doktora yaygın anksiyete bozukluğum ve takıntım var dedim etkili bir ilaç diyerek citoles 20mg yazdı ama dediği gibi paxera gibi etkili bir ilaç mı yoğun anksiyeteye iyi gelir mi?

Psikiyatri ilaçları hastanın şikayetlerine göre düzenlenir..olumlu yönde etki etmesi kişiden kişiye değişir.

Doktorun uygun görüp yazdıysa kullanın,citoles kaygı bozuklukları okb dahil genel anlamda etkili bir ilaçtır,düzenli kullanmak ve düzenli kontrol şart.

@Anonim_1,

Risperdal nasıldır peki anksiyete bozukluğuna iyi gelir mi?

Sizin ciddi anlamda ilaçlarla ilgili (obsesyon) takıntınız var..umarım bundan kurtulursunuz.

İlaçları bu şekilde devamlı sorgularsanız tedaviniz olumsuz gider.

Doktorun risperdal yazdıysa vardır bir bildiği.. buradan anksiyeteye iyi gelir veya kötü gelir gibi bir yorum yapmam doğru olmaz..

@Anonim_1,

Herkese merhaba hastasıyım paxil ve risperdal kullanıyorum bu halimle ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir miyim acaba karayolları gibi?
@OturanBoğa abi senin bilgin vardır diye etiketledim

Bence bir sorun olmadan gerekli raporu alabilirsin. Düzenli gittiğin doktoruna da danışmalısın

Üst Alt