Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik (Ruhsal/Duygusal) Engelli olduğumu kabullememiyorum!?

Reyhanman

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Bedensel engelli değilim fakat ruhsal taraftan berbatım sürekli isyanlardayım kabul edemiyorum

Engelli kadrosunda memurum
Şükür işim var geçinebiliyorum ama ruhsal açidan birusuru ilaç içiyorum bir türlü mutlu olamıyorum

Hiç sosyal değilim ve sosyalleşemiyorum
Hiç arkadaşım yok konuşmadigim için edinemiyorum

Atipik psikoz ve yinelenen depresif durum dan engelliyim
Çaresizlikten konu açtım

Ayrıca lütfen erkekler mesaj gönderiyor lütfen göndermeyin ben de erkeğim.

Reyhanman

Liman doğru
DOĞRU
Doğru Limandasın.
Akıntıya bırak kendini şimdi.

Ne kadar derdin varmış senin bee?

(SEN HASTAMISIN DELİ ADAMMM BEE) 😁😁😁

Engelli durumunu degistirebilir misin? Degistiremezsin. Yazgini sev diye bir soz vardir. Kabullendiginde her sey kolaylasacak. Ayrica kafana cok takma. İlaclari aldiginda normal insanlar gibi hareket ediyorsun. Ee? Neden takiyorsun oyleyse?

Kendine hobi bul. Evde ugrasacak bir seyler olsun. Ve hobinin de bir amaca yonelik olmasini tavsiye ederim. Hobi olarak dekorasyon/tasarimla ugrasip yaptigin isleri hediye etmek gibi.

İsyeri gibi yerlerde sosyal de olamazsin bana kalirsa. Sosyal olabilecegin baska ortamlar bul.

Ben de ayni hastaliktan muzdaribim. Hayat dert edinmek icin fazla kisa.

Kendine iyi bak. Durumunu doktorlara da anlat.

Düz yaşa hayat kısa sabır ve güç dilerim...

Valla burada biz bize geçinip gidiyoruz. Ne güzel engelli kadrosundan memur olmuşsun. En az aylık 25.000 tl alıyorsundur. Onu alamayan aylık 11.400 tl ye talim eden asgari ücretliler ne yapsın :)

Farkında olmak hayata ve insanların arasına karışmak...olabilir ruhsal engelli olmak suçmu bu hayatta hepimizin bir imtihanı var....sosyal değilim demişsin çalışıyorsun üretiyorsun sana bir görev verilmiş ve sen onun sorumluluğunu alıp yerine getiriyorsun bu bir sosyal hayat işte..insanlar ile konuşmuyorsun ama onlarla iletişim halindesin ailen ile en azından bir merhaba diyecek kadar konuşuyorsun illa arkadaş diyorsan burda bizimle paylaşıyorsun o zaman arkadaşında var reel hayat diyorsan arkadaş için e birazda kendini zorla muhakkak kafanın uyustugu biri vardır demem o ki biraz zorla kendini ilaçlar tabiki ağır ve yan etkisi var ama biraz gayret olurmu....hayat çok güzel çünkü

Bende kabullenemiyorum. Sırf bu yüzden rapor almaktan vazgeçtim. İyileşince hayatıma kaldığım yerden devam etmek için

Arkadaşlar ruhsal hastalıklarda tedavi olmak istiyorsanız ilk adım kabullenmedir ama bana sorarsanız sizlerin kabullenememe sebebiniz kendiniz değilsiniz bence bu durumun asıl sebebi ruhsal hastaları hastalıkları hakkında en ufak bir bilgisi olmadığı halde hasta olduklarını duyar duymaz dışlayan ve damgalayan köküne su döktüğümün (en kibar böyle söyleyebildim) cahil toplumu

@xdedahii,
ben kaç gündür ne diyorum kardeşim saklayın saklayabildiğiniz kadar söylemeyin kimseye bu toplum anlayışsızdır sıkıntı yaşarsınız tecrübeyle sabittir

Düşünsenize eliniz, ayağınız tutuyor. Gözünüz görüyor. Ama beyniniz size oyunlar oynayıp kendinizden geçiyorsunuz.

İlaçları alıp iyileştikten sonra bir türlü bu hastalığı kabullenemedim. Bana anlamsız geliyor. Bütün uzuvlarımız sağlam ama garip bir şekilde kendinizi kontrol edemiyorsunuz. Farklı düşünüp, paranormal olaylara ilgili oluyorsunuz.
Düşünme yapımız komple değişiyor. Olması imkansız olaylara inanmaya başlıyorsunuz ve kimse sizi bu saçma olayların olmadığına inandıramıyor.

Ufacık bir ilaç ile 2 ay içinde kendimize geliyoruz. İlaçtan almaktan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

Üst Alt