Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlığınızdan iyileşirseniz ne yapmak istersiniz?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
189
Reaksiyonlar
127
Psikiyatrik rahatsızlığınızdan iyileşirseniz ne yapmak istersiniz? Hayaliniz nedir?

Güzel soru fakat tam olarak iyileşeni henüz görmedim bilmiyorum. Kendi adıma ise ilaçları ömürlük kullanacaksın deniyor..
Okula dönüp bitirir meslek sahibi olurdum, en büyük hayalim bu..

Born2die bende okuldan atıldım. Şu an geçmişe oranla daha iyiyim. Şuan hedefim okula geri dönmek

Umarım af çıkar ve okulu da bitirirsin.

çalışıp para biriktirdikten sonra ev araba satın almak

Benim rahatsızlığımdaki olan kişilere süresiz sürücü olur ehliyeti verilmesini isterdim.Araba kullanmak beni rahatlatıyor. Garip demi :)

Deliyim diyebıldıgım gıbı artık akıllıyımda derim .

Guzel bır kızla evlenmek bır secenek olabılır ıyılesınce.Gerci yalnızlıga cok alıstım :)

sevinirim mutlu olurum Allaha şükrederim bol bol....

Çalışırım gezerim , bi araba alır içinde esrar içerdim 1saat falan . İstediğim zaman müzik dinler film izlerdim.

Öğretmenlik mesleğine geri dönerdim

Esrarın sağlığa zararı çok değildir. Para fazla gelip koca gün içilmezse günde 1saat içerdim ben . Mesela çocuğun olsaydı içsin ister miydin diye sorsalar istemezdim. Ama içersede içsin gizli banane derdim...

Ben yapabileceğim herşeyi iş eğlence ibadet yapmak isterdim ama yapamıyorum hiçbirini ilacım kızgınım

Bir seyahate çıkmak ve bir beyefendiyle evlenip yuvamı kurmak isterdim.

Okulumu bitirmek isterdim, önceden daha doğrusu bu hastalık ortaya çıkmadan evvel hiçbir işimi yarım bırakmazdım. Şimdi içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, her şeyim yarım yamalak.
Bebekmavisi Evlilik lafını hiç açmayacaktın, şimdiden forumun müzmin bekarları sıraya girmiştir bile. Posta kutun dolup taşar artık. :)

İyileşmeye gerek yok bir şey yapmak için para ve ortam lazım .

Üst Alt