Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri tedavisi için üniversite hastanesinde mi devlet hastanesinde mi yatmalı?

ayhaakan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
2013'ten beri depresyon ve anksiyeteyi yenemiyorum. Sonunda yatışa zorunlu olduğum söylendi. En az 14 gün yatacakmışım ve 40 güne ulaşabilir dediler.

Ne üniversite hastanesinde ne de devlet hastanesinde tek kişilik oda yok. 3-8 kişi ile değişen odalar var.

Devlet hastanesindeki doktor üniversite hastanesini önerdi, üniversite hastanesi de serviste yer yok, şu an devlet hastanesinde yer var diyerek devlet hastanesini önerdi.

Ben Tokat'ta yaşıyorum ve ilk kez psikiyatri tedavisi için hastanede yatacağım. Yatış önerir misiniz? Başka bir şehre mi tedaviye gitmeliyim?

Tecrübelilerden yardım rica ediyorum.

ben başakşehir çam ve sakura hastanesinde yattım 2 kez, tek kişilik odalar, temizliğe önem veriyolar ve yemekleri de kötü değildi. @ayhaakan,

Önce hastane yatış deneyimini açıklayayım sana 2015 te yattım devlet hastanesinde 12 gün üç öğün yemek var sabah 7 akşam 10 yatış kalkış saati çay var sana doktor dışında hastalığını soran olmaz en azından ogün öyleydi herkez ilaç alır sabah yemekten sonra ben öyle alırdım sorun yaşamadım tek sorun ön günden sonra sıkılıyorsun dersen ben çıkmak istiyorum çıkarırlar çok kalmazsın itiraz etmezsen kalırsın uzun.
Devlet mi demişsin üniversitemi ben devletten memnundur üniversite ağır ilaç veriyor çünkü zor hastalar geliyor üniversiteye bence devlet psikiyatr servisi daha mantıklı çünkü üniversite hastanesinde aldığım ilaç beni 7 yıl süründürdü isteksizlik yorgunluk aşırı uyku beni bezdirdi şuan kurtulmaya çalışıyorum yan etkilerden o yüzde bin şehir devlet hastanesi mantıklı.
Ha bide beyin emar falan çekecekler

Eğer atakların ilaca rağmen devam ediyorsa yani hastalığın etkisinde isen işin zor anlarlar orada onun içinde yatış var bu kadar.
Ha kalabalıksa odalar bir refakatçi bulabilirsin kendine güvende hissedersin

@-ARAGORN-,
Devlet hastanesindeki doktorum üniversitede yatmamı önerdi, üniversite şu an yer yok, devlet hastanesinde yer var istersen yönlendireyim dedi... Karar veremiyorum...

Üst Alt