Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri heyet muayenesine gittiğimizde hastaya engel oranını söylüyor mu?

kaşifbey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 gün önce heyet muaynesine girdim psikiyatriye hiç bir şeyin yok denildi 20 gün önce gitiğim de psikoz denilmişti 35 yıllık epilepsi 5 yuldır da yüksek tansiyon hastasıyım 7 eylül de Nörolojiye gidicem dozu artırdırlar doktorlar engel oranını hastaya söylüyorlar mı herkese geçmiş olsun

Heyet muayenesinde doktorun oran söylemesi çok çok nadir durumdur.
Genellikle "ben gerekeni yazdım, toplantıda konşup karar vereceğiz" der geçiştirirler.

Psikiyatriden oran alabilmek için aynı doktora uzun süreli ve düzenli olarak takipli hasta olmak gerekiyor.
en az 1 yıl düzenli takip edilmiyorsanız psikiyatriden oran almanız imkansız.

ocak ayında gçen sene de gitmiştim aynı doktoru bulmak zaten başlı başına sorun nöroloji deseniz son 25 yılda kaç doktor değiştirdim aynı hastanede sayısını unutum psikyarti doktoru 20 gün önce psikoz diyor heyete giriyorum hiç bir şeyin yok diyor ilkez heyete başvurdum anlamıyorum ne yapmaya çalşıyorlar

psikiyatrik hastalıklarda malesef durum böyle. Kararlar doktordan doktora farklılık gösteriyor.

Askerliği erteletmek için önce kendi doktorundan mutlaka epikriz almalısın. Sonra askerlik şubesinden mutlaka hastaneye sevk istemelisin. (Şimdi bizim zamanımızda askeri hastaneler vardı, ben haydarpaşa Gata ve Kasımpaşa daki askeri hastanelere gitmiştim. süreç şimdi nasıl işliyor tam bilmiyorum.) Askerlik şubesinin sevk ettiği hastaneye epikriz yazısını verdiğinde ertelenmesi yüksek ihtimal diye düşünüyorum.

Üst Alt